![]() |
#1 |
Θολωμένο νερό-SOS
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα!!Ο φιλος μου ειναι φανταρος και προοσφατα εχασε τον πατερα του..Ετσι βρεθηκα με ενα ψαρακι που λυπομουν να αφησω να ψωφισει και αποφασισα να παρω το ενυδρειο του..
Στο θεμα μας λοιπον..Στο συγκεκριμενο ενυδρειο υπηρχαν 8-9 ψαρια,ημιαγρια(υποψιν ειναι γλυκου νερου) απο τα οποια καταφερε και επεζησε μονο το 1..Το νερο ηταν σε αθλια κατασταση και ειπαμε να το στησω απο την αρχη.Πηγα λοιπον σε ενα πετ σοπ και μου εδωσαν καποιες οδηγιες. Το ψαρι εφυγε απο κει..Μου ειπαν να ριξω 2 κιλα αλατι για να σκοτωσει δε ξερω κ γω τι..Το αδειασαμε την επομενη,καθαρισμα μεσα εξω,φιλτρα κλπ κλπ.. Μου ειπε επισης οταν βαλω νερο θα βαλω 2 φαρμακα για 24 ωρες.. Ωστοσο το νερο ειναι ακομα λιγο θολο απο τα φαρμακα και σε περιπου 4 ωρες συμπληρωνεται το 24ωρο.. Οποιος γνωριζει ας με βοηθησει γιατι ειναι και κλειστα τα πετ σοπ και ειναι κριμα να το χασουμε το καημενο.. ![]() |
|
Εμφανίσεις: 15302
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θολωμένο νερό | zazel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 28-06-11 14:04 |
Α/Ο νερό | kospets | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-09-09 21:30 |
Νερό Θεσσαλονίκης | aquaman | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 03-08-09 18:36 |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Νερό από A/C | torto | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 07-08-04 21:33 |