|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ύστερα από πολύ καιρό είπα να αναβαθμίσω το ενυδρείο μου και βρέθηκε ο ¶γιος Βασίλης να μου το φέρει...
περίμενα και εγώ να μπει από την καμινάδα (που δεν έχω ![]() ![]() ![]() ![]() Στέλιο σε ευχαριστώ πολύ γι' αυτή την κίνηση σου.. τα υπόλοιπα στα έχω πει από κοντά ![]() ![]() ![]() και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... Από φίλτρο έχω το Fluval 305 ξέρω ότι δεν φτάνει και είμαι σε δίλημμα να φτιάξω sump (πόσα λίτρα?) ή να πάρω και άλλο ένα φίλτρο (ποιο?). Θέλω την άποψη σας για το θέμα...!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τι ψαρια σκέφτεσαι??
|
|||
|
|||
![]()
Σ' ευχαριστώ Γιώργο
Από ψάρια θα μείνω στα ίδια, δηλαδή
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι έψαχνα επιχειρήματα για να πείσω τη κόρη μου
ότι υπάρχει ο Αϊ Βασίλης (Exelix τον λένε τώρα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!
Σαμπ θαλεγα 100-120 λιτρα ή το φλουβαλ συν ενα 2080 Thanks Santa
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν παλεύεστε ρε! ![]() ![]() ![]() Καλογέμιστο Γιώργο, αν και έχει λίγη δουλίτσα για να στηθεί!
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα αυτά είναι!!! καλοτάξιδο γιωργαρα!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πλεονεκτήματα / μειονεκτήματα του sump?
------------------------- Δεν είμαι από τα άτομα που του "χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάζουν στα δόντια". Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Butterfly : 15-12-12 στις 18:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στο θέμα μας τωρα, το 2080 δεν θα σου πάει κάνα 300 αρι¤;
Ενώ με το sumpακι θα ξεμπερδέψεις με 100-150¤ .. Πιστευω, εκτός εαν βρεθεί κανα μεταχειρισμένο φιλτρο.. Ελαφρόπέτρα για βιολογία και ολα οκ.. Πρέπει να βρεις αντλία-κυκλοφοριτη με μανομετρικο 2 μέτρα τουλάχιστον..
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή και στήσιμο 2μετρου Orinoco river tank... | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 461 | 12-09-16 09:51 |
450lt by giorgos | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 21-03-14 19:56 |
Orinoco river | Butterfly | Αμαζόνιος και περίχωρα | 13 | 10-10-12 09:14 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |