|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα,
εχθες εκανα τη προγραμματισμενη αλλαγη νερου κατα 2/3.Ολα καλα,αλλωστε το θεωρω τυπικη διαδικασια.Εριξα το αντιχλωριο μου κτλ. Σημερα 24 ωρες μετα, ολα μου σχεδον τα ψαρια νεκρα.Εχασα 2 botia(clown),2 silver sharks και ολα τα red eye (5).Επιβιωσε μονο ενα σκαλαρι.Εκανα μετρησεις και ιδου τα χαλια NO3=50 NO2=0 GH=14 PH=7.6 CL2=0 NH4=<0.25 Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι. ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
συμπληρωσε την φορμα......
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχω αρρωστα ψαρια.
Το θεμα μου ειναι μαλλον το νερο. μετα απο την αλλαγη |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να μπούμε καν στη διαδικασία να ψάξουμε πιο βαθιά, μετά από αλλαγή 2/3 έχεις νιτρικά 50! Από πότε είχες να αλλάξεις το νερό; Και συμπλήρωσε τη φόρμα.
|
||||
|
||||
![]()
Η συμπλήρωση της φόρμας χρειάζεται, για να σε βοηθήσουν αυτοί που γνωρίζουν κάτι παραπάνω
Δεν αρκούν απλά οι μετρήσεις και η ψαροσύνθεση Δεν αναφέρεις τπτ για θερμοκρασία, τπτ για λίτρα ενυδρείου, φωτισμο, συχνότητα αλλαγών νερού...κλπ Οπότε, προτείνω κι εγώ να συμπληρώσεις τη φορμα...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
εαν δεν συμπληρωσεις την φορμα δεν κανουμε δουλεια. η μυρωδια των νυχιων δεν βοηθαει πια.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Το παρακάτω ήταν σε λειτουργία ?
optimat co2 P.s το νερό από μονο του δεν υπάρχει περίπτωση καμία να τα σκότωσε ακαριαία ακόμα και από θερμοκρασία θα την έβγαζαν στους 20 βαθμούς που πιθανόν έχει τώρα το νερό στην αθηνα
|
||||
|
||||
![]()
μυριζεσαι co2 poisoning ??
|
|||
|
|||
![]()
1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 200λτ
2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ:6 χρονια 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 27c 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): 2 silver sharks,2 botia,5 red eye,1 σκαλαρι 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ): 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 22 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: 1 φορα ανα 20 μερες 2/3 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: 02/11 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: καθε μερα 11. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH:7,6 KH:7 GH:14 ΝΗ3 (αμμωνια):<0,25 ΝΟ2(νιτρώδη):0 ΝΟ3(νιτρικά):50 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: ναι ΣΤΙΚΣ:ναι Ηλεκτρονική: οχι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: 2. ΔΕΡΜΑ: 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ: 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ): 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ): 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? : 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:ολα τα ψαρια φυσιολογικα ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: 2. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 3. ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: 4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: 5. ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? : 6. ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: 7. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:δεν υπηρχαν ασθενειες ------------------------- το optimat ηταν σε λειτουργια μετα την αλλαγη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη elefterios : 28-11-12 στις 20:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
μετα απο αλλαγη νερου.αυτο.. | johnyfy | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 12-04-11 00:03 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ. | Stoukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 23-01-11 10:11 |
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | ANTONIS STAVRINOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-03-04 23:26 |