|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο καλά θα κάνεις και θα πάρεις αδέσποτο πέρα απο το οικονομικό θέμα θα σώσεις και ένα σκύλακι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω αν και μ αρεσουν πααααρα πολλες ρατσες!!!
το καθε ενα εχει τα υπερ και τα κατα του!!! |
|
||||
|
||||
![]()
μπορειs να βρειs καποιο ημιαιμο απο φιλοζωικο σωματειο που να μενει σε εθελοντη κ να εχει μαθει μεσα σε διαμερισμα.και εαν ειναι και λιγο ποιο μεγαλο σε ηλικια(5+ μηνων)θα ξερειs στο περιπου το μεγεθοs του και τον χαρακτηρα του,σε σχεση με ενα ημιαιμο κουταβι 1,5 κ 2 μηνων που δεν θα ξερειs τι θα σου βγει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στην περίπτωση των ημίαιμων, μπορεί να προβλεφθεί το τελικό μέγεθος του ζώου...στο περίπου, εννοείται)? Αν δλδ από την ηλικία πχ των 3 μηνων, μπορουμε να ξέρουμε αν το κουτάβι θα γίνει μικρό, μεσαίο ή μεγάλο σε μέγεθος...?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια καλή ένδειξη (αλλα όχι πάντα ασφαλής) είναι οι πατούσες. Εαν ειναι μεγαλες σε σχέση με το σώμα, μαλλον θα γίνει τερατακι. Επισης τα θυληκά είναι σχεδον παντα πιο μικρόσωμα. Μακριά ποδια για την ηλικία επίσης είναι ενδειξη οτι θα ψηλώσει αρκετα.
Παραδειγματα 3μηνιάτικων: Τερατακι1 Τερατακι2 Μεσαίου (προσεξε οτι οι πατούσες εχουν αρμονικό μέγεθος σε σχεση με το σώμα) Για μικρά δεν σου βάζω, εαν ειναι 3μηνιατικο μικρό θα το καταλάβεις Τα αδέσποτα παντως επειδη εχουν περάσει πολλές ράτσες θα ελεγα οτι το πιο πιθανο ειναι οτι είναι μεσαιου μεγεθους (δική μου εκτιμηση). Παντως στο 3μηνο μονο απο τις πατουσες νομιζω οτι μπορείς (αν μπορείς) να παρεις μια μικρή ένδειξη |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.adespoto.gr/index.php?opt...2648&Itemid=96
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Puma, πιστευω οτι θα γίνει απο μεσαιου και πανω δηλαδή πανω απο τα 20 κιλά και πάνω. Τωρα, εγω θα σου πρότεινα να πας σε ενα συλλογο και να δείς σκυλάκια. Είμαι σίγουρος οτι καποιο θα σου κανει κλικ και το μεγεθος τοτε θα είναι το τελευταίο που θα σε απασχολησει. Δεν ξερω αλλα μου φαίνεται "καπως" η εππιλογή συντροφου απο φωτο στο internet.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θεσ/νικη δεν εισαι ?
Πηγαινε να της ριξεις μια ματια .. μπορει και να την ερωτευτειτε ![]() https://www.facebook.com/photo.php?f...34491868258&ty |
|
||||
|
||||
![]()
Μολις ηρθα σπιτι με τον νεο μου φιλοοοο!!!!
![]() Ηρθα σπιτι πηρα το φελιζολ που μουχαν φερει τα ψαρια, του εβαλα μια fleece μπλουζα στον πατο και δυο σε μεγεθος τασακιου δοχεια με νερο και κροκετες purina puppy. (αν και ο eimaste ar21rwstoi μου προτεινε αλλες αλλα δεν βρηκα). Του εδωσα με το χερι λιγες μουλιασμενες κροκετες -τισ ψεκασα με νερο- και εφαγε λιγες (σαν 3-4 κουταλιες σουπας). Γυρω στο κιλο τον υπολογιζω. Θα του παρω το χαπι (η αλοιφη για τα σκουληκια μεσα στις μερες και θα το παω σε κτηνιατρο για εμβολια και εξεταση. Θα βαλω φωτο μολις μπορεσω, πολυ γλυκας ειναι!!!!! Για την ωρα τον εχω στον καναπε διπλα μου με μια πετσετουλα απο κατω του. Ενα ταξιδι αρχιζει και ειμαι ξετρελαμενος. Οποιαδηπωτε συμβουλη η λινκ για διαβασμα οσον αφορα εκπαιδευση, διαμονη φροντιδα εμβολια κλπ ευπροσδεκτη με το παραπανω. |
|
|||
|
|||
![]()
Να το χαίρεσαι περιμένουμε φωτογραφίες.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να το χεραισε φιλε μου και καλοζωιστο.σε αυτη την ηλικια δεν δινεις χαπι αλλα αλοιφη την μπαμινθ 2,5 3 μηνων το πρωτο εμβολιο εδω οι γνωμες που λεγονται ειναι πολλες οι μισοι λενε ενα τριπλο και τα αλλα μονα αλλοι λενε ενα πενταπλο και ενα διπλο αλλοι παλι ενα πενταπλο και τελος.η δικη μου γνωμη ειναι να πας απο ενα φαρμακιο και να παρεις το τετραντογκ,και το πριμο ντογκ και να κανεις το πριμο 3 μηνων και 4 το τετρα.το αντυλυσσηκο ειναι υποχρωοτικο αλλα δεν σε ελενχει κανενας εγω δεν το εχω κανει στην κρητη και γενικα στην ελλαδα περα απο καποιες βορειες περιοχες με αλεπουδες και λυκους που ειναι φορεις στην υπολοιπη ελλαδα εχει εκληψη στην κρητη απο το '40.στο θεμα τροφης εγω παλι θα πω ταιζε μπαρφ http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B4%CE%...5%CF%82-18966/ τωρα εαν νομιζεις οτι πρεπει να δεινεις τροφη αυτη μεχρι 3 μηνω πρεπει να ειναι σε μορφη πατε προτημησε υψηλης ποιοτητας τροφη μιας και ειναι οι ποιο κρισημη ηλικια του σκυλου σου,μερικες που προτηνω εγω ειναι,hills,orijen,eukanuba,belcando,wildness,προτ ημεσε της foul holistic εαν βρεις παρε την μικροτερη δυνατη ποσοτητα ωστε να δεις για 3-4 μερες πως αντιδραει ο σκυλος σου εαν κανει εμετο εαν εχει αερια πολλα και εαν κανει διαροια εαν καποια απο αυτα τα συμτωματα επιμενει περα απο 3-4 μερες αλαξε τροφη.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το λινκ τοχα ξαναδιαβασει αλλα εγκυκλόπαιδικα. Ωρα για προσεκτικο διαβασμα. Ευχαριστω πολυ!!!! 1 κιλο τροφη πηρα....μαλλον πηρα πολυ, αν την δεχθει εχει καλως, αλλιως θα του παρω αλλη. Ο ar21rwstoi μου προτεινε πολλες τις οποιες επειδη ημουν στον δρομο, θυμαμαι royal canin και μπελκαντο που βλεπω την αναφερεις και εσυ και αυτην εψαχνα, αν δεν την δεχθει θα παω σαυτην μαλλον αν την βρω.
Οκ για την αλοιφη. Αυτο για να καταλαβω πρεπει να το κανω συνεχεια; Η μονο στην αρχη; Και αν ναι ποσες φορες με ρι ποσων μηνων; Αυτο με τις πανες ειναι απαραιτητο; Με εφημεριδα γινεται ετσι; Επισης πρεπει να ειναι στο μπαλκονι; Αν λειπω δηλαδη και μαθει οτι πρεπει να τα κανει στο μπαλκονι; Μηπως ειναι προτιμοτερο να το (εφημεριδα-πανα) βαλω μεσα στο σπιτι σε καποιο σημειο και να το μαθω ετσι; Αλλωστε το μπαλκονι δεν το ανοιγω ποτε με το κολοκρυο τωρα. |
|
||||
|
||||
![]()
εαν μαθει στην πανα οπου και ναναι θα ψαχνει την πανα εφημερηδα θα γιναιτε ο κοσμος χαλια +μυρωδιες.μπορεις να βαλεις αμμο για γατες.αλοιφη οση και οποτε πει ο κτηνιατρος.ρογιαλ μην παρεις απο ταν την αγορασε η φρισκις εχει χαλασει πολλη την ποιοτητα της στα ιδια λεφτα παιρνεις την γιοκανουμπα που ειναι τροφαρα.μην ξεχνας να την κανεις πατε τωρα που ειναι κουταβι και σκεψου παντως σοβαρα το μπαρφ ολοι οι μεγαλοι εκτροφεις το δουλευουνε και ολα τα σωματα ασφαλειας.επισης σε κοστος ειναι το ιδιο με μια καλη τροφη και τα οφελη της σε σχεση με την ξηρα....καμια σχεση.θα δεις αλλο σκυλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ααα την αγορασε η φρισκις;; Και μουπε μακρια απαυτην χαχα. Δωσε λιγο περισσοτερες πληροφοριες για το μπαρφ, το λινκ δεν μου ανοιγει. Δεν ξερω αν φταιει οτι ειμαι απο κινητο. Α μπορω αμμο για γατες;; Τελεια αυτο θα κανω. Το προτιμω και απτις πανες!
|
|
||||
|
||||
![]()
τσεκαρε το λινκ του γκαπ που σου εστηλα για μπαρφ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά φιλε αν δεν έχει απογαλακτιστει ακομα παρε άμεσα τον κτηνιατρο να σου πει τι να κανεις. Παίζει να του χαλασεις το εντερο με τις τροφες τοσο νωρις
|
|
||||
|
||||
![]()
Αααα μπαρφ εννοεις να του φτιαχνω τροφη; Με ωμα που λενε σε καποια φορουμ; Πατησα τροφη μπαρφ στο γοογλε. Τι δοσολογια που λεει για 10-15 κιλα να τι διαιρεσω δια του 10; Γυρω στο κιλο τον κανω γιαυτο.
------------------------- Απτη φιλοζωικη μου ειπαν οτι πραγματικα δεν υπαρχει θεμα και οτι οπου ναναι θα τελειωσει η περιοδος θηλασμου. Θα το παω αυριο στον κτηνιατρο λογικα. Α επισης το τετρα και πριμοντογκ να παω να τα παρω και να παω στο κτηνιατρο να μου τα κανει; Δεν θα με συμβουλεψει στο αντιθετο; Με αυτα ειμαι καλυμενος δηλαδη; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 05-01-13 στις 00:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
απο τροφές ψαξε το πολυ το θέμα. Τα μπαρφ κλπ καλά είναι αλλα μανουρα, ιδιαίτερα τωρα που θα είναι στην ανάπτυξη... Μια καλή ξηρά είναι το πιο σιγουρο. Ψαξε Orijen, Acana κλπ. Εγω προσωπικα κατι φρισκις, ρογιαλ κανιν κλπ δεν τις προτιμώ. Μου μυριζουν πλαστικουρα. Συγκρινε μυρουδια με orijen (πχ) και θα καταλαβεις πολλά. Υποψη δεν κανω διαφήμιση, υπαρχουν καποιοι που αυτές οι τροφές δεν τους "εκατσαν" καλα. Απλα σου λεω να το ψαξεις και να κοιταζεις τα συστατικά (απεφευγε τα κρεαταλευρα. Να προτιμάς υψηλη περιεκτικότητα σε κρέας/ ψάρι δλδ "καθαρή" πρωτεινη). Υπαρχουν και καποιες άλλες επισης καλές (δες πχ τις ολιστικές)
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα παω στο μπαρφ ρε συ. Ειδικα αφου ειμαι του μαγειρεματος πολυ. (οποτε θελετε σας κανω τραπεζι χαχα) δεν μου ειναι τιποτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μια ερωτηση:Αυτός που γράφει το 'ακόμα πιο νόστιμο' στις συσκευασίες των σκυλοτροφών, πώς είναι τόσο σίγουρος;
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν ημουν μικρος ειχαμε δυο αγιου βερναρδου και μας εφερναν την τροφη σε 25κιλα; Οπως τα λιπασματα. Μπορει και 50κιλα. Δεν αρνουμαι οτι ειχα φαει πολλες φορες οταν τους ταιζα. Χαχαχα οποτε μαλλον ετσι το ξερει.
Διαβαζω αυτο τωρα http://rottweiler.forumup.gr/about506-rottweiler.html παροτι διατροφολογος (σεμιναρια μαθηματα κλπ οχι σχολη) διαβαζω αρκετα για τις τροφες που δεν εχω ξαναδιαβασει στα βιβλια μου μαλλον λογω του οτι με τα μαγειρεμενα που τρωμε τα βακτηρια που αφορουν τουσ σκυλους δεν αφορουν το ανθρωπινο συστημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αααααχ τι μας εκανες βραδιατικα Σπυρο......
Περα απο τα δυο γατια, ενα κουνελι και τρια ενυδρεια (προς το παρον), παντα ηθελα μια σκατοφατσα pug να του ζουλαω τα μουτρα και να κλεισω ως φιλοζωος (ελπιζω)....αλλα ακομα δεν ειμαι ετοιμος για σκυλο.ΑΑΑΑΑχχχχχχχ..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω οταν μεινω μονος σκεφτομαι για ροτβαιλερ.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εκει θελει αλλη εμπειρια...
|
||||
|
||||
![]()
Χεχεχε συγγνωμη ρε θοδωρηηηη τι να κανωωω
![]() ------------------------- Εεεε εχω παθει πλακα μολις βρηκα τροπο να ανεβαζω φωτος απτο iphone. Φαινεται;!;!; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 05-01-13 στις 01:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φαινεται.Τι μας κανεις βραδυατικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
κουκλακι ειναι.να το χαιρεσαι!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σουπερατος. Πολυ ομορφος, να τον χαιρεσαι και οτι καλυτερο να εχει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αα πολυ χαιρομαι. Σας ευχαριστω παιδια. Ολους!! Εχει πολυ γελιο ψευτογαβγιζει και μια φορα μαλλον γαβγισε παραπανω αποσο νομιζε οτι μπορει και τρομαξε. Τιναχτηκε απο μονος του. Πεθαναμε στο γελιο. Ελπιζω να πανε ολα καλα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα καλα θα πανε μην φοβασαι.Τις πρωτες μερες ακολουθησε τον τροπο προσαρμογης των ψαριων.Αφησε το να εξερευνησει το σπιτι οχι πολλες φωνες κλπ και σωστο ταισμα.Να τον χαιρεσαι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
Ειναι εφικτο να μπουν γαριδες σε αυτη την ψαροσυνθεση? | Geovai | Γαρίδες | 9 | 30-09-11 15:06 |
Ειναι εφικτο??? Εχω τρελαθει απο ενθουσιασμο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 24-06-09 11:22 |
ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ!!!(CROWNTAIL) | mariah | Bettas | 21 | 09-05-07 14:33 |
Τι ασθενεια ειναι αυτη ? Ιδεες-προτασεις | georgesa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 01-07-06 09:42 |