|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τοε κατι αλλο παιζει. Ισως δεν ειναι τα γνωστα μας apple snails αλλα το ειδος που λεει ο Σπυρος (το χω ξαναδιαβασει αλλα δεν τα γνωριζω προσωπικα) Αυτο ομως που μου κανει εντυπωση ειναι πως φαγα ανουμπια που δε θεωρειται και ο εκλεκτοτερος μεζες χωρια οτι εχει πανσκληρα φυλλα (ουτε τα χρυσοψαρα δεν την καταδεχονται)
|
||||
|
||||
![]()
νικ πως βαζω φωτος να δεις και μονος σου???
|
|
||||
|
||||
![]()
ειτε τη βαζεις σε δικη σου url και πατας το εικονιδιο με τα βουναλακια, ειτε κανεις upload attachment κατ ευθειαν απο το pc πατωντας το εικονιδιο με το συνδετηρα
|
||||
|
||||
![]() ![]() Έγκυροι τύποι αρχείων: doc gif jpeg jpg pdf png psd rar txt zip ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ακουω λοιπον εξηγησεις!!!!πανω στο βραχο ειναι αθικτα!τωρα παντως τσακιζουν μαρουλι!!!!!πολυ τρωνε ομολλογω!:P δεν τους φαινοταν!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Για ρίξε ένα βλέφαρο και μόνος σου και πες μας!
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=40546 Από εδώ (και ενημερωμένο bridgesii-> diffusa)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...a_bridgesi.htm
|
||||
|
||||
![]()
Pomacea canaliculata εχω εγω δλδ?μα καλα τοσο πολυ ********* κυκλοφορουν??????ελεοςςςςςςς πραγματικα!για 2 σαλλιγκαρια να πουλησει ο πετ σοπας γινεται τοσο *********** ???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 26-11-12 στις 00:48 |
|
|||
|
|||
![]()
με τον όρο apple snails αναφερόμαστε σε μια μεγαλη οικογενεια σαλιγκαριων...
Αυτα που θέλουμε πραγματικα ειναι τα Golden Apple snails και πιο σωστα τα Pomacea Βridgesii τα οποια δεν τρωνε ζωντανα φυτα εκτος και αν μεινουν νυστικα.
|
||||
|
||||
![]()
Εκανες αναγνωριση του ειδους που εχεις και ειναι canaliculata; ή απλα το υποθετεις;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσον αφορά τα υποστρώματα θεωρώ ότι είναι απαραίτητα για όποιον σκέφτεται για φουλ φυτεμένο ενυδρείο μιας και βοηθούν τα φυτά στην αρχή να μπορέσουν να πάρουν τα πάνω τους και αποτρέποντας τις εξάρσεις άλγης. Μόνο για "εύκολα" φυτά μπορούμε να αποφύγουμε τα ειδικά υποστρώματα χρησιμοποιώντας μόνο κάποιο γενικό λίπασμα αν είναι απαραίτητο. Τα σαλιγκάρια σου προφανώς είναι τα Pomacea canaliculata και είναι φυτοφάγα.
|
||||
|
||||
![]()
Pomacea canaliculata εχω με βαση αυτα που διαβασα και φυσικα το ενυδρειο μου που τσακισαντα φυτα!τι αλλο θα μπορουσε να ειναι???αλλωστε αταιστα δεντααφησα και ποτε....οποτε ακυρο το φυτεμενο ενυδρειο που σκεφτομουν προφανως!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν διαβαζεις καλα.... Στο λινκ που σου εδωσα εξηγει την διαφορα Pomacea Bridgesi & Pomacea canaliculata. Κανε αναγνωρηση και πες μας
Pomacea Bridgesi: ![]() Pomacea canaliculata ![]() Μπορεις να τα επιστρεψεις στο κατστημα η να τα δωσεις σε αλλο χομπιστα με ξερακιανο...
|
||||
|
||||
![]()
Μα εκανα!τα δικα μου μηλοσαλιγκαρα δεν κανουν ουτε στο κελυφος αλλα ουτε στην εξοδο του κορμου 90 μοιρες γωνια οταν βγαινει εξω το σωμα καλυπτει το κελυφος!τα εβγαλα κιολας για να δω καλυτερα!τωρα σαν ασχετος που ειμαι να εκανα τοσο λαθος???
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μακροστενο Ενυδρειο-Εξοπλισμος και αποριες | Tzane | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 04-11-12 15:31 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΑΙ...ΑΠΟΡΙΕΣ | lionor | Χρυσόψαρα | 85 | 08-09-12 12:10 |
Αποριες αρχαριου για 80lt κοινωνικο ενυδρειο.. | aivas80 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 24-12-11 00:59 |
νεο ενυδρειο 60 λιτρων , πολλες αποριες !!!! | PANOSLUCKY3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-09-11 10:54 |
Αποριες για DIY ενυδρειο.. | Raven | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 20-07-07 23:12 |