|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο. Μια ερώτηση οι δίσκοι με τα σκαλάρια τα πάνε όσο καλά δείχνουν;
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σας
κατ'αρχην συγνωμη για το συντομο της απαντησης καλη χρονια σε ολους nivadventure το υλικο μπορεις να το αραιωσεις με δικο του διαλυτικο η με βενζινη στην προκειμενη περιπτωση δεν το αραιωσα με τιποτε μονο καλη αναδευση και παραπανω χρονο εργασιας! Σιμος οι δισκοι με τα σκαλαρια δεν εχουν προβλημα ενιοτε καβγαδες μονο μεταξυ τους και ειδικα οταν εχω γεννα δεν πλησιαζει τιποτε |
|
||||
|
||||
![]()
Τα συγχαρητήριά μου και απο μένα. Πάρα πολύ όμορφο το ενυδρείο σου! Βασιλειάδες τους έχεις!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αριστούργημα!!! να το χαίρεσαι
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια και από εμένα θα χαρακτήριζα το ενυδρείο σου το όνειρο κάθε ενυδρειόφιλου!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
κορυφη το ενυδρειο!συγχαρητηρια!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ ρε παιδια
με συγκινησατε!!! θα ανεβασω φωτογραφιες συντομα μιας και τα φυτα εχουν παραμεγαλωσει και εχει αλλαξει εντελως η οψη του |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο απεχτο.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά πανέμορφο!
![]() Περιμένουμε τις νέες φωτογραφίες, να δούμε τις αλλαγές ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
η εξελιξη........
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο γιαννη οσο παει ομορφενει .
υγ δεη ηρθε η μπα? |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω stelios
οταν θα ερθει θα λειπω!! να ρωτησω ποια η γνωμη σας αν με μια θερμοστατικη μπαταρια παρω νερο απο ηλιακο και τροφοδοτησω την α/ο για εξοικονομηση στο ζεσταμα του νερου αλαγης ( χρειαζομαι 6ωρες με 300watt τρεις φορες την εβδομαδα ) παρακολουθουσα τη συζητηση σας για χρηση ηλιακου πανελ στη θερμανση του ενυδρειου αν δεν παλευω τους λογαριασμους μαλλον θα προσανατολιστω σε ηλιακο θερμοσιφωνο για του χρονου |
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη αν ειναι συντηρημενος καλος αλλιως μην το κανεις αλλα μονο για τις αλλαγες τι θα κερδισεις? το sump απεξω που εχεις με φοβιζει φιλε τιποτα αλλο.
|
|
|||
|
|||
![]()
η 600watt που εχω στο συστημα χρειαζεται 10 με 12 ωρες
για να μου δωσει 29.5οC για 10ωρες και 28,5οC για 14 ωρες δυστηχως δεν εχω συγκριτικο σημειο αναφορας οποτε περιμενω τον λογαριασμο.............. θεωρω οτι το sump ειναι καλα μονωμενο ( σαντουιτσ ξυλο 12mm - dow 5cm - ξυλο 10mm) |
|
||||
|
||||
![]()
Τέλειο και στην εξέλιξή του!!! Μπράβο. Τα φυτά πάνε πολύ καλά. Αν μπορείς γράψε μας ποιά απο τα φυτά δεν είχαν πρόβλημα στις γνωστές θερμοκρασίες για δίσκους και ποιά, τελικά δεν την πάλεψαν, ώστε να τα αποφεύγουμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω βασιλη
πως ειναι η Φλωρινα ( ειμαι γαμπρος στην Καστορια ) δυστυχως δεν γνωριζω τις ονομασιες τους γιατι τα αγορασα σε πακετο αναφεροταν ως " καταληλα για ενυδρεια με δισκους " θα ψαξω τις ονομασιες τους γενικα μονο δυο ειδη δεν πηγαν καλα ενα που δεν υπαρχει πλεον και ενα " κοκκινο" που δεν νομιζω να επιβιωσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν πειράζει για τις ονομασίες, ίσως δει τις φωτο σου,κάποιος απο τους "κηπουρούς" και μας πει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα κατασκευης 750λτ | yiannis44 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 11-02-12 19:01 |
Νεο ενυδρειο 750λτ Ν. Αμερικης | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 36 | 29-08-10 14:24 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
R/O για δισκους | Carebean pirate | Δίσκοι | 39 | 28-06-06 09:06 |