|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Mε εβγαλες λαθος λοιπον, αντε να δουμε. Η θερμοκρασια σου ειναι σχετικα υψηλη για το ευρος τιμων του ψαριου(21-2
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
........ΠΟΣΑΑΑΑ;;;; Οταν λες ολα τα παρεμφερη τι εννοεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
hionoula μαρεσει που σκεφτεσαι απο τωρα για μεγαλυτερο ενυδρειο αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις καταλαβει ακομα σε τι εξοδα για εξοπλισμο και ιστοριες μπλεκεσαι με το ψαρι που διαλεξες και ποσο πρεπει να το μελετησεις πριν το κρατησεις.θελεις φιλτρανση παρα πολυ καλη,διπλα φιλτρα,ισως και εξωτερικους θερμαντηρες γιατι μπορει να τον σπασει τον εσωτερικο,και και και...στα εγραψε και ο delta66 παραπισω αλλα μου φαινεται τα περασες στο ντουκου....
σου ξαναλεω,ξανασκεψου το.και διαβασε πολυ!ειναι πολυ ευκολο απο αυτη την επιλογη σου να καταφερεις να σου βγει ξινη η ενασχοληση σου με τα ενυδρεια,ναχεις πεταξει ενα καρο λεφτα και να μην κανεις κ τιποτα στο τελος.και να ταλαιπωρεις και το ψαρι... ενω στα 240λιτρα που εχεις τωρα μπορεις να κανεις ενα πανεμορφο ενυδρειο που να το βλεπεις κ να σε χαλαρωνει.εχεις παρα πολλες επιλογες για ψαρια.και στο 800λιτρο ακομα περισσοτερες.βιαζεσαι πολυ και σορυ που στο λεω αλλα βλεπω να γινεται μ....κια στο τελος. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι Γιωργο να το ξανασκεφτει;
Αν ησουν το οσκαρ της, θα ηθελες να το ξανασκεφτει; ![]() Που θα βρεις καλυτερα; Και σε ασχημες προσωρινες συνθηκες δεν το εχει, και σχεδιαζει να το βαλει και σε μεγαλο ενυδρειο, και φαινεται να εχει σκοπο να του παρεχει οτι χρειαστει. Και δεν θελει και πολλα περισσοτετα απο ενα μεγαλο ενυδρειο, δυο καλα εξωτερικα φιλτρα, καλο φαι, και αλλαγουλες νερου. Σε τετοιο ενυδρειο μπορει να βαλει κι αλλο ψαρι και κανενα πλεκο και θα ειναι σουπερ.
|
||||
|
||||
![]()
σπυρο δεν εχεις αδικο,αλλα μου φαινεται πολυ βιαστικη αποφαση να κρατησει καποιος σε πρωτο ενυδρειο ψαρι που δεν θα κραταγα ουτε εγω με τη λιγη εστω, παραπανω εμπειρια που εχω.και πιστευω οτι και πολυ πιο εμπειροι απο μενα θα το αποφευγανε.ομως ο προβληματισμος μου ειναι μονο και μονο ως προς το βιαστικο της υποθεσης, ασχετα απτο αν εχει τη δυνατοτητα να προμηθευτει οτι χρειαζεται για το ψαρι.μακαρι να κανω λαθος βεβαια αλλα δεν μπορουσα να μην το πω
![]() φυσικα αν κανω λαθος και δεν υπαρχει λογος προβληματισμου,θα τη βοηθησω κιεγω οσο μπορω αποδω μεσα,αλλα νομιζω πρεπει να'μαστε σιγουροι οτι ειναι ενημερωμενη τουλαχιστον ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα!700 ευρώ το κουτί με 12 χιλιοστα πάχος, κρυστάλλινο καπάκι με λάμπες, δύο θερμοστάτες, δύο φίλτρα ένα εξωτερικό ένα εσωτερικό οξυγόνο θερμόμετρο και πλάτη όποια διαλέξω.όλες οι καλωδιώσεις έτοιμες. και εκείνος μου είπε ότι θα μπορούσα ένα τέτοιο ενυδρείο να το φυτέψω και να έβαζα μέσα διάφορους πολύχρωμους δίσκους αντί να το έχω για ένα ή δύο όσκαρ χωρίς φυτά γιατί θα τα φάνε αλλά έχω αγαπήσει το χοντροκεφάλα μου..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προτιμω για αρχαριους, μεγαλα ενυδρεια με στιβαρα ψαρια που ζουν σε μεγαλο ευρος τιμων νερου, παρζ 40λιτρα με γκαπις και νεον που τα κοιτας και πανε κι απο ματιασμα.
Καμια κοτρωνα να βαλει στο καπακι μονο, να μη βρει το ψαρι να φιλαει το πατωμα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μου ακουγεται καλη τιμη αφου σου δινει εξτρα εξωτερικο φιλτρο και δυο θερμαντικα,αλλα περιμενε να παρεις κιαλλη γνωμη ![]() +1 |
|
||||
|
||||
![]()
Αρχισαμεεεε. "βαλε φυτα και δισκους"
Οσο για εσωτερικο φιλτρο σε 800 λιτρα με οσκαρ ή δισκους, ακουγεται σαν ταισμα ελεφαντα με πασατεμπο. Δυο μεγαλα, οσο πιο μεγαλα σε χωρητικοτητα υλικων, εξωτερικα φιλτρα χρειαζονται. (ή σαμπ)
|
|||
|
|||
![]()
σαμπ σκεφτόμουν και εγώ ή δύο εξωτερικά δεν θέλω εσωτερικό..όσο για τους δίσκους δεν αλλάζω εγώ τον οσκαράκι μου. θα πάρω βέβαια και άλλες τιμές και ίσως κοιτάξω και για ξύλινο..
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ομολογώ ότι δεν το είχα σκεφτεί καθόλου !
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χαλίκι ή ¶μμο ? | Παναγιώτης Κ | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 13-11-11 14:35 |
Αμμος vs Χαλίκι. | tsoum | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 28-12-10 16:09 |
Αμμος ή χαλίκι; | lion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 06-11-08 17:11 |
¶μμος ή χαλίκι ? | iakovost | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 22-10-06 13:41 |