|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
#1 |
Νέος - Ενυδρείο 40-60 λίτρα
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γειά σας παιδιά, διαβάζω εδώ και 2 βδομάδες όλο το φόρουμ , εξαιρετική δουλειά συγχαρητήρια.
Έχω σκοπό να αγοράσω ένα ενυδρείο 40-60 λίτρα και ψάχνω ήδη για έτοιμα με φουλ εξοπλισμό, έχετε να μου προτείνετε κάτι; ![]() ![]() ![]() Θέλω να βάλω 3,4 guppies αν και διάβασα οτι γεννούν συχνά.. ![]() |
|
Εμφανίσεις: 6363
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φιλικά, Skydiver! ![]() ------------------------- Μπορείς να βρεις από εδώ μέσα πολύ καλά ενυδρεία και σε εξαιρετικές τιμές ![]() Κοίτα αυτό το 120άρι ή αυτό το 96άρι. Είναι πολύ καλές οι τιμές τους και πίστεψέ ΅μαι, θα σε εξυπηρετήσουν πάρα πολύ σε σύγκριση με το 60άρι που ψάχνεις ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 28-10-12 στις 02:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(βγαλε την τηλεοραση, ουτως η αλλως ολο Τουρκικα δειχνει!! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
χμμ με προβληματίσατε, οι διαστάσεις μου σε μήκος είναι 60εκ.
και δεν μπορώ να βάλω μεγαλύτερο ![]() ![]() ![]() οπότε στην καλύτερη 60άρι... το 40άρι απο το 60άρι σίγουρα έχει 10-20 ευρώ διαφορά , οπότε θα πάρω 60λιτρο... τώρα μπορείτε να μου πείτε όμως ποιό;;;;;;;; ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα, για αρχαριο και τα 60 λιγα ειναι, οποτε οτι και να στησεις θελει πρωτα διαβασμα, κατανοηση προσοχη και μη ντρεπεσαι να κανεις κι ερωτησεις.
Φυσικα πρωτα θα διαβασεις οτι αφορα στρωσιμο, κυκλο αζωτου κτλ, και μετα αφου στρωσεις σωστα το ενυδερειο (προτεινω με αμμωνια και καλυτερα τον αργο τροπο) τοτε θα βαλεις ψαρια
|
|||
|
|||
![]()
Έχω μελετήσει ήδη το θέμα, γιατί ήθελα να δω αν μπορώ να καταφέρω να στήσω ένα ενυδρείο.
![]() Ευχαριστώ για τις συμβουλές, ήδη κρατάω σημειώσεις αλλά όπως και να χει όπως έχω πει δεν έχω χώρο για κάτι παραπάνω... μόνο 60λιτρο ![]() Κρίμα δεν είναι να παρατήσω κάτι που μου αρέσει; ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτο Ενυδρείο - Νέος | Δημήτρης Ιωαν. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-01-10 16:33 |
Νέος με Νέο Ενυδρείο... 2η Προσπάθεια!!! | jimz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 16-11-09 15:18 |
Νέος στο Hobby με νέο Ενυδρείο! | Kostis-Salonika | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 03-08-09 00:08 |
Νέος κάτοικος στο ενυδρείο | Melissan8h | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 01-09-08 15:45 |