|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτό το θέμα να δηλώσουν συμμετοχή οσοι έχουν πρόθεση να συμμετέχουν σε μια αναγέννηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Φιλων του Ενυδρείου - ΠΣΦΕ.
Πριν απαντήσετε,θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν έχετε την διάθεση να συμμετέχετε και να αφιερώνετε ελάχιστο απο τον χρόνο σας και ενα ελάχιστο ποσό (μηνιαίως, ετησίως,θα δείξει...) για τους σκοπούς του συλλόγου,και ο σκοπός αυτός ειναι ο Σύλλογος να προάγει το χόμπι μας. Μην σκέφτεστε την απόσταση,ο σύλλογος είναι Πανελλήνιος και ως Πανελλήνιος θα πρέπει να συμπεριφέρεται. Οπότε δηλώστε συμμετοχή μόνο αν είστε σίγουροι οτι έχετε την διάθεση για τα παραπάνω. Διαφωνίες, ενστάσεις και γενικές απορίες δεν έχουν θέση στο θέμα αυτό,το θέμα αυτό εχει χαρακτήρα δημοσκοπήσεως για να δούμε την διάθεση που υπάρχει αρχικά,οταν αυτό ολοκληρωθεί θα πάμε και στα διαδικαστικά. Σας ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα μπραβο σας!!
Πυστευω οτι πολλοι θα ειναι αυτοι που θα βοηθησουν για την επανεναρξη του συλλογου! Πολλοι ομως οταν διαβασουν ελαχιστον ποσο μηνιαιως ή ετησιως ισως το σκεφτουν!! Εγω θελω παρα πολυ να βοηθησω το χομπι μας καθως υπαρχει και αρκετος χρονος ελευθερος! Ειμαι μεσα! |
|
||||
|
||||
![]()
Το ποσο αυτο θα πρεπει να ειναι προσαρμοσμενο στην εποχη μας και να ειναι ασημαντο,αλλα σκοπος μας ειναι οντως οποιος δηλωσει παρον να το σκεφτει καλα.
Το ποσο θεωρω δεδομενο οτι θα ειναι ασημαντο αν υπαρχουν πολλα μελη. Την διαθεση ψαχνουμε...
|
||||
|
||||
![]()
Την εχουμε και προχωραμε!!
|
|
||||
|
||||
![]()
+1 και από εμένα
|
|||
|
|||
![]()
Αν και νέος στο χόμπι αυτό, ΝΑΙ θα ήθελα να συμβάλω και εγώ στη αναγέννηση του Συλλόγου.
Με κάθε επιφύλαξη Γιώργος |
|
||||
|
||||
![]()
Παρων. Όσο μπορώ, ως φοιτητης, θα προσπαθησω να συνδραμω.
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα κι εγώ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαρίστως θα βοηθούσα κι εγώ στη προσπάθεια. Δυστυχώς είχα πετύχει τον σύλλογο στα τελειώματά του αλλά είναι καλό να υπάρχει και να είναι λειτουργικός !
|
||||
|
||||
![]()
θα ηθελα να ασχοληθω
|
|
||||
|
||||
![]()
και γω ψηνομαι!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ μέσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν "παιζει" ελευθερος προσωπικος χρονος,με οποιο τροπο μπορω στηριζω αυτη την πρωτοβουλια........
Για τα υπολοιπα καλο θα ηταν να οργανωθει μια συναντηση που αφορα σε ολους τους ενδιαφερομενους! Χαιρομαι παντως γι'αυτη την κινηση!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μεσα και εγω οπως μπορω να βοηθησω!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα και εγώ : Στην υποκατηγορία "¶σχετος / Όσο ζω μαθαίνω / Ας βοηθήσει κάποιος, ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ"!
Πέρα απ την πλάκα. Μέσαααααααααα! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
ελπιζω οτι κατι καλο μπορει να γινει γιαυτο
ειμαι και εγω μεσα με οτι μπορω να προσφερω
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναμνηστικό συμμετοχής | gianelos | Greek Aquarist's Boards | 18 | 05-07-11 23:57 |
Συμμετοχές στον Διαγωνισμό! | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 30 | 30-11-10 17:50 |
Συμμετοχή ΠΣΦΕ στην ΔΕΘ 2007 | Z_X | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 160 | 19-02-07 16:21 |