|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου nazgul. Αρτέμια έχεις χρησιμοποιήσει;
|
|
||||
|
||||
![]()
...οντως να σου πω δεν ειναι κακη ιδεα...
![]() ![]() ![]() ------------------------- ...ηλια καλησπερα...δεν ξερω τι ταιζεις...αλλα εγω καποιες μερες ταιζω φυλαρακι σπιρουλινα...και τσακιζουν πολυ την tanganyka της tropical ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη poet : 09-05-13 στις 22:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, πράγματι η tropical tanganyika, φαίνεται πως είναι κορυφαία.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παιδια της tropical να τις προσεχετε λιγο τις τροφες, εχω ακουσει οτι ανεβαζουν τα φωσφορικα. Με λιγα λογα, αλγη... ------------------------- Επισης, γενικως να ξερετε οτι τα Multies ειναι σαρκοφαγα ψαρια, οποτε σπιρουλινες κλπ καλυτερα να αποφευγετε σε μεγαλη εκταση. Θα φανε τα παντα, αλλα αυτο δεν ειναι δειγμα. Δεν θα τους κανει τοσο καλο εκτεταμενο ταϊσμα με φυτικης προελευσης τροφη στη γενικοτερη του αναπτυξη και υγεια.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 09-05-13 στις 22:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια της tropical να τις προσεχετε λιγο τις τροφες, εχω ακουσει οτι ανεβαζουν τα φωσφορικα. Με λιγα λογα, αλγη...
------------------------- Επισης, γενικως να ξερετε οτι τα Multies ειναι σαρκοφαγα ψαρια, οποτε σπιρουλινες κλπ καλυτερα να αποφευγετε σε μεγαλη εκταση. Θα φανε τα παντα, αλλα αυτο δεν ειναι δειγμα. Δεν θα τους κανει τοσο καλο εκτεταμενο ταϊσμα με φυτικης προελευσης τροφη στη γενικοτερη του αναπτυξη και υγεια.[/QUOTE]θα συμφωνησω μαζι σου για της τροφες τo εχω ακουσει και εγω για την tropical ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη poet : 09-05-13 στις 23:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λιγο που και που κακο δεν θα κανει, αρκει να μην ειναι συνεχεια. Οπως ειπα και πιο πανω, αναγκαστηκα και τα δικα μου τρωνε, αφου τσιμπανε απο τις ταμπλετες για τα σαλιγκαρια.
|
||||
|
||||
![]()
αρέσει και στα δικά μου η tropical tanganyika.
φωσφορικά με salifest μετράω 0 ή πολύ κοντά στο 0. πάντως η μεγάλη αγάπη των κάλβους είναι η NLS CHICLID FORMULA http://www.amazon.com/New-Life-Spect.../dp/B0002E7ILS έχω αρχίσει να τη δίνω και στα μουλτις που μεγάλωσαν λιγο και σιγά σιγά μπορούν να την φάνε και φαίνεται να αρέσει πολύ και σε αυτά |
|
||||
|
||||
![]()
Τα multies απ'οτι καταλαβα στους 2-3 μηνες που τα εχω, τρωνε τα παντα με πολυ ορεξη. Και μπριζολα να ριξω, εχω την εντυπωση οτι θα αφησουν μονο το κοκκαλο!
![]() Οποτε, πρεπει να ειμαστε ακομα πιο προσεκτικοι, ωστε να τους δινουμε ποιοτικη τροφη για να ανπτυχθουν σωστα.
|
|||
|
|||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=F13DBfPIw-4Και ένα ακόμη βίντεο, καθώς με την αύξηση του πληθυσμού, προστέθηκαν και άλλα κελύφη, και ο καθένας αποκτά πλέον το σπιτάκι του. Οπότε όλα καλά και ευτυχισμένα. Ένα κεραμίδι πάνω από το κεφαλάκι μας, δεν λένε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά το στρουμφ...εε...μουλτοχωριό
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ηλια πολυ ωραια! Να τα χαιρεσαι τα θηριακια σου!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (εμείς οι δυό αν δεν σπαμάρουμε δεν γίνεται ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εσυ φταις και το ξερεις!
Ηλια συγνωμη αν σου χαλαμε το θεμα.
|
|||
|
|||
![]()
Καθόλου φυσικά. Να είστε καλά. Πάντως αν παίζει κανένα 100άρι, και εγώ εδώ είμαι, να ξέρετε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα μας βολεψει ολους ο Κλεοβουλος, εχει αυτος!
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NEOLAMPROLOGUS MULTIFASCIATUS | takisgoa | Tanganyika | 2 | 18-11-10 23:15 |
Neolamprologus multifasciatus | panos84 | Tanganyika | 4 | 27-07-09 09:25 |
Neolamprologus multifasciatus | antonis_p | Tanganyika | 1 | 24-01-08 08:47 |
Neolamprologus multifasciatus | Steve | Tanganyika | 6 | 20-07-07 19:31 |