|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι παει αναλογα με τον ογκο.και ειναι και διαφορετικα ειδη,προφανως θα εχουνε διαφορετικο ρυθμο απελευθερωσης τανινων,χουμικων κλπ στο νερο.το ξυλο αστο στο ιγκουανα.ουτε εγω θα το εβαζα στα ψαρια.πολυ επικινδυνο.ακομα και με απολυμανση θαναι ρισκο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι και εγω δεν νιωθω ανετος δεν θα το βαλω. Θα βρω κατι, με τυρφη καμια ριζα, ισως αμυγδαλια η alder cones και ΑΟ πιστευω θαχω καλο συνδυασμο απο καλα συστατικα, και μειωση πεχα και σκληροτητας. Να δουμε και τι θα δειξουν τα τεστ σου.
[offtopic mode]ΥΓ βαλτε ΣΚΑΙ.... ![]() ![]() μολις εδειξε γυρη συμηδας και πραγματι στα αγγλικα ειπε alder tree, ειχα τις επιφυλαξεις μου αν πραγματι ηταν συμηδα. και πριν εδειχνε γαριδες σαν red cherry ,να αποσυνθετουν ενα σωμα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 28-09-12 στις 23:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά κάτι που έμαθα πριν απο λίγο το οποίο είναι σημαντικό… Το συγκεκριμένο είδος στην Ελλάδα θεωρείτε Προστατευόμενο είδος δέντρου.
¶ρα οποίος παει να κόψει ας προσέχει να μην έχει προβλήματα με τους Δασοφύλακες |
|
||||
|
||||
![]()
σωστος! δεν μιλαμε για κοψιμο δεντρου σε καμια περιπτωση! παρα μονο για τους καρπους/κουκουναρια του δεντρου που βρισκονται ευκολα και πεσμενα στο εδαφος.
|
|
||||
|
||||
![]()
ακριβώς...!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Alder cones | platy | Bettas | 12 | 26-12-11 14:00 |
alder cones | sotos+ramona | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 02-12-08 00:36 |