|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω δασκαλε
![]() ![]() ![]() ![]() θα το φροντισω, αλλα εχω μονο ενα κλαδεματακι και το περιμενω να μεγαλωσει.. τα υπολοιπα τα εχασα στο μπανακι χλωρινης γιατι ειχαν αλγη πανω μονο αυτο την εβγαλε καθαρη ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε οχι δα αλλο το δικο μου αλλο το δικο σου
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μια σκούπα της σερα, αλλα δεν κάνει τιποτα, όπως κουρευεις το χαλί φεύγουν τς φιλαράκια της κουμπας και αιωρούνται και δεν πιάνονται με τίποτα ενώ τα κλωναρακια ανεβαίνουν επάνω και τα πιάνεις με την αποχη..
|
||||
|
||||
![]()
Eγω οταν κουρευω την μος εχω διπλα στο ψαλιδι εναν σωληνα διατομη κατω απο ενα cm (σωληνα απο ντους αν θες ξεβιδωσε το "τηλεφωνο" να δεις) και για να ειναι σταθερος τον εχω δεσει στο τελευταιο κομματι που μπαινει στο ενυδρειο, με ενα πλαστικο σκληρο για λαβη και να το κατευθυνω ευκολα. H μικρη διατομη δεν ρουφαει πολυ οποτε δεν μου αδειαζει το ενυδρειο μεχρι να τελειωσω. Αν ειναι και η κοπελα μου μαζι την βαζω να ανοιγοκλεινει ενα βανακι πουχω βαλει στην αλλη ακρη πριν μπει στον κουβα ο σωληνας και το ανοιγει μονο οταν κοβω κατι. Και ετσι ρουφαει τα παντα και δεν αδειαζει το ενυδρειο. Βεβαια αν συντονισεις το κουρεμα με την εβδομαδιαια αλλαγη νερου δεν εχεις θεμα κανεις και την αλλαγη σου ετσι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος, θα το δοκιμάσω.. Η αλλαγή μου πέφτει μαζί με το κούρεμα τσεκ, λάστιχο κήπου έχω τσεκ κοπέλα-βοηθό οχι τσεκ χωρισα πάλι χεχε.. Πρακτικό πάντως,αλλα δεν ξέρω άμα θα το προλάβω γιατί θέλω ώρα να κουρεψω, δεν έχω πρόσβαση γύρω γύρω στο ενυδρειο, οποτε κουρευω λιγο-τσεκαρω, ξανάκουρευω λίγο-ξανατσεκαρω
|
||||
|
||||
![]()
φιλος τα πας πολυ καλα αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι την cuba που μεγαλωνει πανω στην cuba γιατι θα νεκρωσει η κατω cuba και θα την βρεις μια μερα ολη στην επιφανεια
αν θελεις βρες πλαστικες φουρκετες για τα μαλλια ανοιξε τα ακρα και καρφωσε μεσα στο χωμα για να ειναι σαν στηριξη οσο για το κλαδεμα καλο κουραγιο χαχαχαχ |
|
||||
|
||||
![]()
ενα μικρο update
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σούπερ πάει. Μπράβο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Βαλε συμμετοχη για τον διαγωνισμο!!!!!!
Θα σου κατεβασω fan club!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορεις βαλε και μια μακρινη.Πολυ ωραιο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, θέλει δουλεια όμως ακόμα..
|
||||
|
||||
![]()
To πας πολυ καλα.Ανεβασε μια φωτο απο μπροστα.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου και πολύ περιποιημένο από άποψη διαρύθμισης. Μπράβο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αξιοζήλευτο....!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ ωραιο!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο.Μπραβο σου.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πώς ήταν στα τελευταία του..
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε και μια ολοκληρη φωτο του ενυδρειου να το δουμε ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με αυτό το aquascape δεν έχω άλλη δυστυχώς.. Το επόμενο είναι στην ανάπτυξη ακόμα.. Μερικά φυτά την έβγαλαν καθαρη ενώ άλλα προσπαθούν ακόμα..
|
|||
|
|||
![]()
οταν λες στα τελευταια του τι εννοεις?
![]() αν το χαλασες το ενυδρειο, κριμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Πάει αυτό... Το ενυδρείο υπάρχει και ήταν αναγκαστικό να ξεστηθει λόγω μετακόμισης.. Η συνέχεια εδώ
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=73032 και με καλύτερα πράγματα έξτρα πολύτιμες συμβουλές και βοήθεια από παλιούς και καινούριους φίλους ελπίζω να βγει καλύτερο...!
;led, cuba, φυτεμενο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΑQUASCAPE | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 158 | 26-09-12 22:33 |
αλλαγη aquascape! | LunaDark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 07-05-11 19:22 |
νεο aquascape | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 66 | 11-05-10 14:42 |
Aquascape? | jimage | Malawi | 23 | 29-01-10 18:32 |
Re-Aquascape | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 12-01-10 00:22 |