|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- ευχαριστω να εισαι καλα.αν μπουν και τα φυτα πιστευω θα ειναι ακομα καλυτερα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kokalo : 13-09-12 στις 23:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο! Πολύ καλύτερο!
Τις ανούμπιες μην τις φυτεύεις! Σκάλωσε τες ανάμεσα στις πέτρες που έχεις στο κέντρο ή πάνω στα νταμαράκια. Αν τις αφήσεις ως έχει εκτός απο το ότι θα ξεραθούν, θα τις πάρουν τα ψάρια και θα τις ξεθαψουν και θα αιωρούνται. Πάντα όταν βάζουμε φυτά τα βάζουμε σε μεριά που δεν ενοχλεί τα ψάρια. Εγώ τα δικά μου τα έχω όλα πίσω πίσω ανάμεσα απο τα 2 νταμάρια. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρειο ειναι διαχωριστικο εβγαλα το φοντο απο την μια μερια Αλλα τα ψαρια μου φανηκαν φοβισμενα.να το ξανα βαλω το φοντο; |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ μεγάλη η διάφορα ! Μπράβο και απο μένα . Καλη συνέχεια
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αστο έτσι ,και γενικά για μια μερα προσπάθησε να εισαι οσο το δυνατό λιγότερο κοντα στο ενυδρείο ωστε να συνηθίσουν..και βλέπεις....δεν πιστεύω πως θα εχουν θεμα
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Oλη μερα λειπω απο το σπιτι.θα το δοκιμασω |
|
|||
|
|||
![]()
εχω εδω και 10 μερες χωρις backround to ενυδρειο και τα ψαρια ειναι συνεχεια μεσα στις πετρες μολις μπω στο σπιτι!πλησιαζω το ενυδρειο μια φορα την μερα μονο για να τα ταισω!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν εννοείς Backround την αφίσα, βάλε μια σκουρη(μπλέ ή μαύρη) διότι εκτός απο ομορφιά, καλύπτει τις άλγες του πίσω τζαμιού, αλλά προσφέρει και οικειότητα στα ψάρια. Επίσης κάτι άλλο που εχω παρατηρήσει ότι τα στρεσάρει είναι όταν ανοίγουμε χειροκίνητα το φως του ενυδρείου. Το καλύτερο είναι να ανοίγει με χρονοδιακόπτη! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε, τότε, μην βάλεις αφίσα. Απλά πρέπει να καθαρίζεις τις άλγες και απο τα 4 τζάμια!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ tanganyika 100 ΛΙΤΡΩΝ | diamanths | Tanganyika | 56 | 03-02-13 16:31 |
νεο ενυδρειο tanganyika | takis07 | Tanganyika | 3 | 05-02-11 15:02 |
ενυδρειο tanganyika | Dionysia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 07-12-08 12:32 |
Ενυδρειο tanganyika 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 08-05-08 16:41 |