|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα με καλυψες πληρως!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αρα δεν αναφερεσαι σε αδεσποτο,εκτος κι αν καποιος πηρε την αδεσποτη μαμα μαζι με τα κουταβια της στο σπτι του,μεχρι να βρεθουν ιδιοκτητες. μακαρι να εισαι τυχερη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε αδέσποτο αναφέρομαι, που φιλοξενείται προσωρινά και μάλλον στάθηκα τυχερή
![]() ![]() ![]() Τωρα μένει να κάνουμε τα χαρτιά και να βρεθεί ο εθελοντής συνταξιδιώτης (ευτυχώς υπάρχουν 2-3 πρόθυμοι, να ναι καλά ![]() Ευχηθείτε μας καλή τύχη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
διατηρω επιφυλαξεις για την ιστορια,και για αυτα που σου ειπανε και για το πως θα ειναι οι συνθηκες μεχρι να ερθει σε σας,διοτι αλλη δουλεια με το κουταβι κανει η μανα του και αλλη ο ιδιοκτητης,αυτος που εχει και τα δυο σκυλακια εννοω..εξισου σημαντικες και οι δυο!
να υποθεσω πως δεν θα στο στειλουν ακομη ,ετσι?ειναι πολυ μικρο σε ηλικια. βεβαια ποιος ξερει εαν οντως μενει με την μαμα του κι αν οντως ολα τα υπολοιπα στην διαβιωση απο πλευρας κοινωνικοποιησης εχουν γινει σωστα.. διοτι αυτος που εχει τη μανα,δεν ειναι καθολου υπευθυνος. αν ολα ηταν σωστα,θα ελεγα να μεινει απαραιτητα 2-3 εβδομαδες ακομη..εαν οχι,καλυτερα και να φυγει. ελπιζω η μαμα του να μην ειναι φοβικη,διοτι το μεταδιδει στα κουταβια της... για τον πατερα,δεν ξερουν να σου πουν?(θα μου πεις,σαμπως ξερει αυτος που την εχει?) καλη τυχη και να πανε ολα οσο γινεται καλυτερα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχεις κι άδικο. Την ιστορία βέβαια την επιβεβαιώνουν φωτό της μαμάς και των υπόλοιπων κουταβιών. Ο ιδιοκτήτης της κάθε άλλο παρά υπέυθυνος είναι, αφού ειναι η δεύτερη φορά που αφήνει ανεξέλενκτο το ζώο να ζευγαρώσει και μετά προσπαθεί να ξεφορτωθεί τα κουτάβια, οπότε αυτόν δε θα τον εμπιστευόμουν σε τίποτε. Εμπιστευομαι όμως την κοπελιά που εχει αναλ'αβει τις υιοθεσίες τους, γιατί απ τις δυσκολίες που μου έβαλε κι απ την ανάκριση που με πέρασε, φαίνεται πως ενδιαφέρεται πραγματικά να εξασφαλίσει ένα σωστό περιβάλλον για τα κουταβια κι όχι να τα ξεφορτωθούν. Στο μεταξύ το συγκεκριμένο κουταβάκι εχει κάψει καρδιές και στο Ηράκλειο, κι αυτό ειναι το μόνο που μπορεί να μας στραβώσει μέχρι να υπογράψουμε την υιοθεσία, γιατι δεν μας ξέρει η κοπέλα και φοβάται για το που θα πέσει το σκυλάκι (προφανώς θα προτιμούσε να τον δώσουν δηλαδή εκεί, σε κάποιον δικό τους ωστε να το παρακαλουθούν- τη νιωθω που "ζορίζεται" να εμπιστευτεί, αλλά κι εγώ στη θέση της το ίδιο θα κανα). Είναι 40 ημερών και θηλάζουν, τη μαμά την ειδα σε φωτό, δείχνει κάπως σαν ημίαιμο πεκινουά με τσιουαουα, αλλά για τον πατέρα δεν έχουμε ιδέα. Λέμε, αν όλα πάνε καλά, να ταξιδέψει σε καμιά 15ρια μέρες (με συμπληρωμένες τις 50 δηλαδή).
Κι εμείς αυτό ευχόμαστε, σ ευχαριστώ ![]() ---------------- εαν εχεις facebook μπορείς να δεις μαμά και μωρά εδώ https://www.facebook.com/media/set/?...7210515&type=3 |
|
||||
|
||||
![]()
αν γινει κατι και στραβωσει,κοιταξε και την ελληνικη φυλη κοκονι εαν θελεις
και αν σου αρεσει σαν μορφολογια και σαν χαρακτηρας,μου λες. http://www.youtube.com/watch?v=jHCAWaCySCw μην σκεφτεσαι τα χρηματα προς το παρον. (και για να μην παρεξηγηθω,εγω καμια σχεση με την φυλη,ποιμενικα καυκασια εχω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικη φυλη τα κοκονια και απιθανο ζωο συντροφιας...Αλλα δεν το βουλωνει ρε παιδι μου!
Μπορει να γαυγιζει ακομα για τις μυγες που πετουν... ![]() Θα ηθελα να σου προτεινω ενα Boston terrier,ειναι ολα οσα ζητας για το παιδι και για το μεγεθος και για ολα αλλα η τιμη του ειναι εξωφρενικη. υ.γ. εγω ακομα να πω στην γυναικα μου ποσο το αγορασα... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πολύ όμορφα σκυλιά, εχω δει πολλά, αλλά νόμιζα πως ειναι ημίαιμα πομεράνιαν ή μίξη με άλλες ξενες ράτσες. Δεν ειχα ιδέα πως αποτελούσαν φυλή απο μόνα τους! Η μαμά του ζουζούνου που περιμένουμε πάντως φέρνει πολύ περισσότερο σε κοκόνι, τωρα που τα ειδα, παρά στη διασταυρωση που έγραψα παραπάνω
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Synodontis μικρού μεγέθους | mikrosaquaristas | ¶λλα ψάρια ποταμών Αφρικής | 4 | 02-07-11 16:31 |
community tank με μεγάλους κατοίκους | chriskousis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-09-05 10:24 |
Διαφορά μεγέθους - ramirezia | ababapanos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 24-05-05 14:26 |
αναπαραγωγή με μεγάλη διαφορά μεγέθους? | Mariel | Αναπαραγωγή | 6 | 08-01-05 01:22 |