|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.
Ο κουνιάδος μου έχει ένα μικρό ενυδρείο(διαστάσεις δεν ξέρω ακόμα) και είπα αφού δεν το θέλει να το πάρω. ![]() Το θέμα είναι τι να το κάνω? Είμαι ανάμεσα σε φυτεμένο με γαριδουλες η σε ένα μικρό θαλασσινό...? Παρακαλώ πείτε μου απο τις εμπειρίες σας τι μου πρωτεινετε? Ευχαριστώ.. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέ φίλε μου! Δεν μπορουμε να σου προτεινουμε κατι οταν δεν ξερουμε διαστασεις ή λίτρα...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ο μονομαχος ζει και σε ποιο λιγα λιτρα.
Βαλε γαριδες ,,. Θαλασσινό σε λιγα λιτρα ξεχασετο. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Θα το κάνω γαριδαδικο τελικά. οκ. Να ρωτήσω εδώ σχετικά με το στήσιμο κτλ η να ανοίξω άλλο θέμα στις κατηγορίες με τις γαρίδες? |
|
||||
|
||||
![]()
Γραψε στην κατηγορία γαριδες και θα σε βοηθειση Ο ALEX
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για την μεταφορά.
Λιπών όπως είπα θα πάρω ένα ενυδρείο μικρό. Τώρα θα ήθελα άν μπορείτε για να γίνει σωστό και ωραίο, να μπου πείτε τί υπόστρωμα θέλει και τί ακριβός για να μπορούν να είναι οι γαριδούλες όπως πρέπει. Ευχαριστώ και πάλι. Αλέξανδρος. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Γνώμες για την αρχή... | Belafode | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 18-12-10 15:48 |
Γνώμες για χαλί | Dimitris_Batman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 04-11-10 20:39 |
Γνώμες για φωτιστικό..?? | Giannhs Pol | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 26-09-09 16:17 |
Γνώμες.... | Nik25 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 26-03-08 15:21 |