|
|||
|
|||
![]()
Παιδια οπως σας ειχα πει σε προηγουμενο θεμα απο το πετ σοπ μου εδωσαν μπολι. Το μπολι αυτο ομως δεν ειναι για μεσα στο φιλτρο, ειναι για να επιπλεει μεσα στο νερο, ετσι το ειχαν και σε εκεινο το ενυδρειο...και πανω του γεμιζει αποικιες βακτηριων...
Σας επισυναπτω και φωτο (ειναι αυτο που φαινεται σαν επιπλεον αστερακι)... Το εχει ξαναδει κανεις? Κανει δουλεια?
|
|||
|
|||
![]()
ναι εχεις δικιο...ηδη ειχε αρχισει να βουλωνει...προσπαθησα με την αποχη, αλλα ειναι δυσκολο να τα βγαλω ολα...εχουν μπει κατω απο πετρες κτλ..κ φοβαμαι να κουνησω το βυθο μην ανεβασω αμμωνια...κανουν κακο αν μεινουν εκει;;Γιατι μπορει να εγινε αυτο;
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει σημασια τωρα το γιατι χαλασε, οσο το οτι δεν εχεις καλη κυκλοφορια στο βυθο. (αλλιως δεν θα εμεναν ετσι στο βυθο).
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα. Το μπόλι πρέπει να μπεί μέσα στο φίλτρο γιατί τα βακτήρια αναπτύσσονται σε ικανοποιητικό βαθμό ΜΟΝΟ σε μεγάλη ροή. Έτσι χύμα που το πέταξες δε κάνεις απολύτως τίποτα. Αν θέλεις μπόλι να σου δώσω, έχω και θα χωράει μέσα στο φίλτρο σου. Έχω και μίνι siporax να συμπληρώσεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπολι | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-12-10 01:18 |
ΜΠΟΛΙ απο εξωτ. σε εσωτ. φιλτρο | stelios_ant | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 10-05-10 18:39 |
ΜΠΟΛΙ | linos21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 21-04-10 20:19 |