|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενας κυκλος που μονο τα ψαρια δεν ευνοεί αλλα το κερδος των εμπλεκόμενων! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
εσυ βαζεις και καλοκαιρι που εχει 30 βαθμους το νερο απο μονο του και βαζουμε ανεμηστηρακια για να ριξουμε τους βαθμους?
|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι αλλα βαζω και φθηνωπορο και αρχες ανοιξης...!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
μιλαμε μονο για καλοκαιρι απο ιουνιο μεχρι αυγουστο εδω στην αθηνα εχει πολυ ζεστη,στα γρεβενα που εισαι εσυ μπορει να χρειαζεται να τον εχεις και το καλοκαιρι,δεν ξερω τι θερμοκρασιες πιανετε εκει.ειναι αναλογα το μερος που ζεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλοκαιρι (τα βραδυα) πεφτει μεχρι και +10
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτο θελω να σου πω οτι μπορει σε εσας πανω να χρειαζεται ακομα και καλοκαιρι
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ απο οτι καταλαβα εσεις μαλωνετε για το αμα θα ζησει δεν ειμα ατομο το οποιο μπορω να πω οτι ξερω πολλα αλλα ξερω μονομαχους (οκ δεν ειναι και το πιο καλο παραδειγμα) μεσα σε 2 λιτρα μονο εζησαν για 3 χρονια εγω προσωπικα εχω ενα ενυδρειο με εναν μονομαχο και ειναι ενταξει αλλα στην αρχη μου τον εφεραν σε 4 λιτρα γυαλα και εζησε για 1 χρονο σχεδον μονο που αρωστησε για αυτο τον μετεφερε σε ανυδρειο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μην βαζετε τους μονομαχους σε μικρες γυαλες!
υπαρχουν περιπτωσεις (εχω ακουσει κατι τετοιο),οτι μονομαχος εφτασε και τα 5 χρονια. διωφωνω και στο οτι τα σωζουμε απο τα ποτηρακια! δεν ξερω πως θα αντιδρασει ενας εμπορος,αλλα ενα τοπικο πετσοπ που τα εχει σε ποτηρακια (μην τους καταδικαζουμε ολους!) και σταματησει να πουλαει,θα του πεθανουν ολα απο την αμμωνια! στην καλυτερη θα ξαναφερει αλλη μια "φουρνια" και αν του συμβει το ιδιο,δεν θα ξαναφερει!! το ιδιο ισχυει και για τα χρυσοψαρα! αν δεν τα παιρνει ο κοσμος για να τα "σωσει",βαζοντας τα σε 30-40 λιτρα (ακομη και με επαρκης βιολογια!),τοτε οι πετσοπαδες θα φερνουν λιγοτερα!
|
||||
|
||||
![]()
αφου πας που πας για ενυδρειο γιατι να τον περιορισεις και να μην τον βαλεις σε ενα ανθρωπινο καπου 50-60 λιτρα?
Το κοστος ειναι ιδιο (με απειροελαχιστη διαφορα), ο χωρος ειναι παλι ελαφρα μεγαλυτερος, και ετσι και το ψαρακι θα ζει καλα και εσυ δε θα χαροπαλευεις με τις συνθηκες του νερου και την εξατμιση. Ειδικα τα 10λιτρα και τα 20λιτρα ειναι απαραδεκτα και ουτε ειδικο εργαστηριο δε θα μπορουσε να εχει υπο πληρη ελεγχο τις συνθηκες, ποσο μαλλον ενας αρχαριος. Χωρια που βεβαια θα δεις εντελως διαφορετικη συμπεριφορα, και η προταση μου -εχω ασχοληθει παρα πολυ με το συγκεκριμενο ειδος ψαριου και παντα ηταν το πιο αγαπημενο μου- ειναι να επιλεξεις ενα ενυδριακι με οσο πιο μεγαλο μηκος (να δινει τα λιτρα σε μηκος κι οχι σε υψος. Στην τελικη και στη φυση το μονομαχο μονο το βαθος δεν τον απασχολει) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κατ' αρχάς να μιλας καλυτερα και μαθε τροπους.μετα, με τους δισκους σου βαλτους οπου θελεις ακομα και σε cdθικη δεν με ενδιαφερει δεν ασχολουμαι με αυτους.και τελος αν δεν ξερεις κατι καλα να μην μιλας,εγω εχω φαει τα νιατα μου πανω στους μονομαχους εχω παει και σε τρεις εκθεσεις μονομαχων στην ολλανδια αλλα δεν εχω βγει ποτε να πω οτι ξερω, εχω μιλησει και με 3 μεγαλους ετροφεις BETTA και κατι ξερουν κι αυτοι περισοτερο απο εμας.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε πει ότι οι απόψεις όλων είναι σεβαστές αν έχουν επιχειρήματα. Οι απόψεις έχουν ακουστεί και επειδή έχετε ξεφύγει - πάλι - το θέμα κλειδώνεται. Να προσέχουμε πως εκφραζόμαστε.
|
![]() |
Tags |
αρχαριος, γυαλα, μονομαχοι, στησιμο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γυάλα με προνύμφες κουνουπιών; | Manuel | Διατροφή | 19 | 22-07-12 12:42 |
Ήρθε η καινούρια γυάλα!!! | frits | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 11 | 05-09-10 11:35 |
Φωτισμός σε γυάλα | japetus | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 31-05-10 19:59 |
Μονομάχος σε γυάλα για δώρο | mariaL | Bettas | 11 | 06-01-09 14:44 |
Μονομάχος σε γυάλα | Blanch | Bettas | 14 | 24-08-05 10:40 |