|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αν μπορεις, μαθε περαιτερω γιατι δεν ειμαι στην Αθηνα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ουπς τωρα ειδα οτι δεν εισαι Αθηνα.Θα ψαξω,αλλα δεν νομιζω να στελνουν χημικα με κουριερ.
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον είναι άδειο, δοκίμασε και με viakal.
Αν μπορεί να γίνει, τούμπαρε το ενυδρείο στην πλευρά που έχει πρόβλημα και ριξε πάνω στην θαμπαδα λίγο viakal. Αν αφρησει τότε είναι άλατα και θα στα αφαιρέσει αφήνοντας το λίγο να "δουλέψει". Αν δεν αφρησει τότε δεν είναι άλατα. Αν τελικά το δουλέψεις, μετά πολύ καλό ξεβγαλμα (όπως είναι τουμπαρισμένο), με μπόλικο τρεχούμενο νερό.
Ποτέ μην λογομαχείς μ' έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του όπου και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kesanis : 05-05-12 στις 23:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειναι αλατα. Οσο για τουμπαρισμα ξεχνα του δεν κουμανταρεται το ενυδρειο με τιποτα :P
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να χρησιμοποιησεις το σκευασμα ph minus το οποιο ειναι οξυ για να κατεβαζει το ph στο νερο του ενυδρειου.μπορεις να το βρεις σε οποιοδιποτε πετ σοπ.προσοχη ομως γιατι ειναι οξυ.μπορει να διαλυσει την σιλικονη.προσοχη επισης και με τα ματια και το δερμα.εγω αυτο χρησιμοποιησα για να βγαλω αλατα απο το τζαμι.το βαζεις σε μια βατονετα το περνας και μετα το περνας απο επανω με ενα σφουγγαρακι.εγω εχω αυτο:
εχει και απο αλλες μαρκες.κανει πολυ καλη δουλεια. http://www.amazonios.gr/product_info...roducts_id=998 |
|
|||
|
|||
![]()
Πρωτα αποτελεσματα:
Χρησιμοποιησα cerium oxide. Το καμμενο τζαμι το καθαρισε τοσο ευκολα που δεν χρειαζοταν ΚΑΝ το τρυπανι με τη μυτη που τριβει το υλικο, απλα με ενα μπαμπακι μονο. Στις γρατσουνιες κανει δουλεια (αν ειναι επιφανειακες ή σχεδον επιφανειακες) τις αφαιρει σιγα σιγα αλλα θελει υπομονη, περιπου 30 λεπτα με 1 ωρα μεθοδικα για να σβησει μια γρατσουνια 3 εκ περιπου. |
|
||||
|
||||
![]()
...και στην περίπτωση γεμάτου ενυδρείου τι κάνουμε για τα δύσκολα άλατα??
|
|
|||
|
|||
![]()
Κάνουμε πως δε τα βλέπουμε ;
![]() Εγώ τα καθαρίζω με ξυράφι κάθε 2-3 βδομάδες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μα με τιποτα.... | zapatas | Αναπαραγωγή | 41 | 19-10-10 21:33 |
μπορει να μπει τιποτα??? | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-10-10 15:03 |
Πως να καθαρισω το φιλτρο | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 30-12-09 14:47 |
ΑΡΡΩΣΤΙΑ Η ΤΙΠΟΤΑ | harris samos | Bettas | 4 | 12-06-09 18:01 |