|
||||
|
||||
![]()
Η συνέχεια σε pm...
|
|||
|
|||
![]()
Η συνεχεια καλυτερα να δοθει γυρω απο το θεμα μας (δηλαδη τους πλεκοστομους) και οχι γυρω απο την λειτουργεια του board...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άν και έχω πεί την γνώμη μου για το είδος του pleco και έχω παρακολουθήσει αντιστιχο πόστ για το συγκεκριμένο ψάρι σε φόρουμ του εξωτερικού, σε αυτήν την περίπτωση όμως Φίλλιπε θα υποστηρίξω τον Dantouan και θα πώ ότι κάνεις μεγάλό λάθος άν 'εμπιστεύεσαι' όπως λές τα lfs (τουλάχιστον για την ονομασία των ψαριών) αφού οι περισσότεροι έχουν ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!!!
Επίσης δέν βρίσκω τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει να 'κλείσουμε' το πόστ και να μήν δώσουμε απάντηση στο id του ψαριού. Είναι απαράδεκτο να ψευτοκουκουλώνουμε τα πόστ εφόσον δεν μπορούμε να απαντήσουμε. Επίσης για να μήν νομίζεις ότι τα λέω με δόλο σου λέω οτι προσωπικά έχω βαρεθεί να βλέπω το ίδιο ποστ σε 3 διαφορετικά φόρουμ αλλά κατανοώ απόλυτα τον dantouan στην συγκεκριμένη περίπτωση και φυσικά θα πώ (όπως και έκανα) την όποια παρατήρηση μου για το ψάρι. Θα πρέπει επιτέλους να ξεκολήσουμε απο την ελληνική νοοτροπία των φόρουμ άν θέλουμε το φόρουμ αυτό να πάει μπροστά!!!!!!!!!!!!!!! Και αυτό στο λέω (χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου) ώς moderator σε aquarium forum που έχει πάνω από 5.000 μέλη και πάνω από 600.000 πόστ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μάγκες πάσο,
Μίλησα με τον Dantouan και δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση:
Και το ξαναλέω, χωρίς να παρεξηγηθώ, ότι δεν πρότεινα να "ψευτοκουκουλώσουμε" το post.... Απλά αυτό που είπα είναι ότι δε βλέπω φως στο τούνελ. Πάντα φιλικά, Φίλιππος
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φίλιππος
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προφανώς άλλα γράφονται και άλλα εννοούνται...
Εγώ δεν αναφέρθηκα ούτε έκανα quotation στα σχόλια του husky_jim (με τα οποία συμφωνώ) αλλά στα δικά σου... Εσύ είσαι λοιπόν αυτός που έγραψες ξεκάθαρα ότι εμπιστεύεσαι το συγκεκριμένο μαγαζί... Και η δική μου εύλογη απορία (όπως σου εξήγησα και στο pm) είναι ότι από τη στιγμή που δήλωσες ότι εμπιστεύεσαι το μαγαζί, και από τη στιγμή που (όπως και να το κάνεις) είναι δύσκολη η αναγνώριση ενός pleco, μήπως ή όλη διαδικασία είναι ένας φαύλος κύκλος. Τώρα να γυρνάς και να μου λες 10 posts μετά το δικό σου, κάνοντας quotation από το post του Δημήτρη, ότι δεν εμπιστεύεσαι κανένα lfs, αναιρώντας τη δική σου αρχική δήλωση, έ, αυτό το αφήνω στους υπόλοιπους να το καταλάβουν, γιατί εγώ μπερδεύτηκα λίγο. Φιλικά, Φίλιππος
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε Filippos, να πω για αλλη μια φορα αυτα που ειπα στα πιο πανω post μηπως και μπορεσεις και τα καταλαβεις:
το εμπιστευομαι ενα μαγαζι δεν σημαινει οτι τα lfs τα οποια δινονται σε καθε ψαρι ειναι 100% σωστα!!!!!!!! Οπως ειπε και ο φιλος Δημητρης σε θεματα ονομασιας ψαριων (και ιδιως "δυσκολων" οπως π.χ. πλεκοστομων, δισκων κ.τ.λ.) ολα τα ονοματα ειναι αρκετα αβεβαια... Τελος θα σε παρακαλουσα να κανεις αυτο το οποιο εγραψες εσυ ο ιδιος δηλαδη: " το αφήνω στους υπόλοιπους να το καταλάβουν, γιατί εγώ μπερδεύτηκα λίγο". Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου. ![]() Φιλικα Αντωνης |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε για να επανέλθουμε στο θέμα!
Με χαρά σας παρουσιάζω......Ancistrinae sp. L 252 ![]() Είμαι 100% σίγουρος οτι ο πλέκο σου είναι ο εικονιζόμενος αφού είδα φωτό από όλα τα L-* ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα, Δημήτρη, δεν μου μοιάζει με το παραπάνω ψάρι κυρίως για τις διαφορές που έχουν στο πάνω μέρος του σώματος, ραχιαίο και adipose (συγγνώμη αλλά δεν την ξέρω την ονομασία στα ελληνικά).
ΥΓ. Ας προσπαθήσουμε να απαντάμε επί του θέματος. Τα υπόλοιπα να γίνονται επί προσωπικού με ΡΜ. |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας και παλι,
Συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα ημουν διακοπες. Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι L252.Η αποσταση μεταξυ ραχιαιου και adipose στον L252 ειναι μεγαλυτερη αποτι στον pleco του dantouan.Το ιδιο συμβαινει και με την αποσταση μεταξυ adipose και ουρας.Μελετωντας τις οδοντοστοιχιες του L252,του Lda32,του L17,του Hopliancistrus tricornis L171/Lda15 και του pleco του dantouan η οδοντοστοιχια του L252 ειναι τελειως διαφορετικη απο αυτη του pleco του dantouan.Επισης οι οδοντοστοιχιες των Lda32 και L17 ειναι διαφορετικες απο αυτη του pleco του.Αντιθετως, η οδοντοστοιχια του pleco του dantouan ταιριαζει απολυτα με αυτη του Hopliancistrus tricornis L171/Lda15 επιβεβαιοντας αυτα που ειπα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Οχι αλλα κατι τετοιο δεν χρειαζεται μια και ο dantouan εχει τραβηξει μια πολυ καλη φωτογραφια απο το κατω μερος του pleco του στην οποια φαινεται και το σχημα του στοματος και το σχημα που σχηματιζουν τα δοντια.
|
|||
|
|||
![]()
Tο pleco σου ειναι Hopliancistrus tricornis(white-tail)
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια μολις σημερα γυρισα και εγω απο διακοπες και ειδα τις απαντησεις σας ...
Παντος Ancistrinae sp. L 252 δεν ειναι σιγουρα.... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|