|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα μόλις το έστησα και θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για το νεο στήσιμο, ακουω και καλες και διορθωτικες γνώμες....
Διαστάσεις:100 Χ 40 Χ 50 Όγκος: 200λτ Κατηγορία: Φυτά: ΟΧΙ Ψάρια / Άλλα είδη: Λέω να βάλω ένα κοπαδάκι Labidochromis Διακοσμητικά υλικά: Άμμο Θαλάσσης (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Τπτ προς το παρόν και θέλω γνώμη Φωτισμός: BOYU 2X55w Διάρκεια φωτισμού:8-10h Φιλτράρισμα:1700 l/h Θερμοστάτης:200w Λίπανση:ΟΧΙ Παροχή CO2: ΟΧΙ Παράμετροι: pH: 8 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού: Θερμοκρασία: Άλλες πληροφορίες: |
|
||||
|
||||
![]()
ΕΓΩ, θα ηθελα λιγο πρασιναδα... και πιο χοντρες πετρες.... αλλά... αυτό θα ήθελα ΕΓΩ!
Αν εσενα σε καλυπτει δεν νομιζω οτι υπάρχει κάποιο θέμα. Ίσως μόνο οταν μεγαλωσουν να μην εχουν χωρους να κρυφτουν καθως δε θα χωράνε στις τρύπες. |
|
|||
|
|||
![]()
Ένας ένας όχι όλοι μαζί
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Βαλάντη βιαστικέ
![]() Μ' ένα χαρεμάκι (1+3/4) είσαι μια χαρά. Φόντο μαύρο ή σκούρο πράσινο. Φωτισμός μέχρι 8 ώρες και (ίσως) μία λάμπα. Βάλε και "πρασινάδα". |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Βαλάντη!
Καλό φαίνεται! Απλά τις πέτρες που έχεις στο κέντρο πάρτες απο εκεί μιας και δεν προσφέρουν κρυψώνες και βάλτες στην στίβα που έχεις στην δεξιά μεριά ώστε να μεγαλώσει και να προσφέρει πιο πολλά! Επίσης για να κρύψεις το φίλτρο καλύτερα να βάλεις καμια βαλισνέρια μπροστά! Περιμένουμε εξελίξεις! |
|
|||
|
|||
![]()
βαλε φοντο και μερικα φυτα βαλισνεριες/ανουμπιες και θα γινει αγνωριστο. μου αρεσει το χρωμα απο τις πετρες και οσον αφορα το στησιμο τους ακου τους αφρικανους.
|
|
|||
|
|||
![]()
ΦΟΝΤΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ. ΑΝ ΒΑΛΩ ΜΑΥΡΟ Η ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Η ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒ/ΚΟ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΤΑΚΙ. ΒΡΗΚΑ 1 ΑΡΣ ΚΑΙ 2 ΘΥΛ LABIDOCHROMIS , ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το φόντο να είναι μαύρο ή σκούρο πράσινο διότι κάποια στιγμή θα έχεις άλγη και δεν πρέπει να την αφαίρέσεις διότι αυτή είναι που θα σου ομορφαίνει το ενυδρείο και θα κάνει και καλό στα ψάρια...... οπότε ένα σκούρο φόντο θα την κάνει να μην φαίνεται και πολύ απο το πίσω τζάμι! Περιμένουμε εξελίξεις! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
80άρι...ακούω γνώμες | spartac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 34 | 08-03-12 16:02 |
Ξεκινημα φυτεμένου, ακούω γνώμες. | greenjanek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 31-03-11 17:10 |
Ακούω προτάσεις. | JONNY | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 08-05-07 22:30 |