|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ζωντανα.θα κανω αλλαγη στο νερο σημερα να πλυνω και το δοχειο.ελπιζω να πανε ολα καλα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πιστεύω πλέον δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν ξερω γιατι εχω διαβασει για θανατους και στο μηνα ακομα κλπ.παντως προς το παρον ειναι ακομα ζωντανα και επιβιωσανε και την αλλαγη νερου.τα μετεφερα σε αλλο δοχειο και επλυνα αυτο που τα εχω κανονικα.εκανα και ενα κοκτειλ τροφη σκονη σπιρουλινα και αρτεμια και τα ειδα να τρωνε η ετσι μου φανηκε τουλαχιστον οποτε ολα καλα προς το παρον.θα δειξει.αμα δεν τα δω να μοιαζουν με ψαρια δεν προκειται να ελπιζω πολυ.
|
|
||||
|
||||
![]()
δυο απτα 5 μας αφησανε
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να τα βγάλεις μια φωτό να τα δούμε?
|
|
||||
|
||||
![]()
φωτο αμα μεγαλωσουνε λιγο ακομα,μην τα ματιασουμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πηγα και πηρα αλλη γενηστρα τωρα γιατι το διχτυ μαζευε βρωμα και στο 20λιτρο μετρησα ΝΟ2 το πρωι! τουλαχιστον στο μεγαλο εχω καλες συνθηκες και φιλτρο που τα κανονιζει ολα.πηρα μια πλαστικη με τρυπες/γρυλιες και τα εβαλα μεσα.μια χαρα τα βλεπω,τους εριξα και φαι τωρα
![]() ![]() ------------------------- αν καποιος θελει να τα δει Live,οριστε το λινκ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 30-01-12 στις 18:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα! Πλάκα έχουν! Καταφερα και είδα 1!
Πως τα έχεις live? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() broadcast ειναι απτη webcam μου.δεν ειναι και καμια της προκοπης,θα μπορουσε ναναι πολυ καλυτερη η εικονα. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις κάμερα μέσα στη γενήστρα μόνιμα? Δεν κατάλαβα πως τα κατάφερες και τα δείχνεις live?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι,απεξω απτο τζαμι του ενυδρειου την εχω πιασει.τωρα που το λες,μηπως να την κανω υποβρυχια?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το καλό είναι ότι κάνεις πρόοδο Γιώργο! Μακάρι απ'την επόμενη γέννα να είναι περισσότερα τα επιζήσαντα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι,αυτο λεω κιεγω.ελπιζω να ζησουνε αυτα τωρα και την επομενη φορα πιστευω θαναι ακομα περισσοτερα.κατι εμαθα ομως και απο αυτη τη φορα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γύρνα λίγο την κάμερα να σας βλέπουμε κι εσάς ρε παιδιά!
![]() Τελικά μήπως βρήκες πουθενά micro worms; |
|
||||
|
||||
![]()
θα την κατεβασω παρακατω μαλον να φαινεται κανα ψαρι τουλαχιστον γιατι αυτα ειναι πολυ μικρα ακομα.Microworms οχι δεν μπορεσα να βρω πουθενα.και αγγελια που εβαλα,τιποτα δυστυχως.δεν πειραζει ομως αφου φαγανε και ζησανε κατι καναμε κι'ετσι.
------------------------- αντε να βαλω και καμια φωτο για οσους δεν προλαβαν την παρασταση ![]() αν και φαινονται πολυ καλυτερα στις φωτο κιας ειναι και απτο τηλεφωνο. ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 30-01-12 στις 21:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλιά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν ταϊσες προσφατα πριν την φωτογραφία, αλλα δεν θα έπτρεπε να υπάρχει τόση τροφη κατω. Κυκλοφορία έχει μέσα στην γεννήστρα για να μην μενει στάσιμο το νερό; Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να την σηκώνεις λιγο έξω απο το νερό ωστε να αδειάζει (π.χ. τα 3/4 εξω) και μετά να την ξαναβάζεις μέσα. Έτσι μπαίνει φρέσκο νερό και φευγουν οι πολλές βρωμιές. Κάντο όμως σιγά σιγά μην φύγει κανένα ψαράκι!
Πιστεύω πως πέρασαν την πιο δύσκολη φάση του μεγαλώματος! Καλή συνέχεια!
|
||||
|
||||
![]()
ναι η φωτο ειναι ακριβως μετα το ταισμα.ροη υπαρχει,-οχι μεγαλη- σεκεινο το σημειο,αλλα κανω αυτο που ειπες και φευγουν τα περισσοτερα
![]() ------------------------- σημερα που σηκωθηκα,κοιταω,αφαντα.πρεπει να καταφεραν και τα δυο να βγουν απτη γενηστρα.επρεπε να ειχα βαλει τουλι απο κατω μαλον αλλα που να φανταστω οτι θα χωρεσουν να περασουν απτις χαραμαδες!δε φαινοντουσαν να χωρανε τοσες μερες!πως τα καταφερανε και τα τρια,δεν εχω ιδεα.τωρα αν τα καταφερουνε μεσα στο ενυδρειο να ζησουνε εχει καλως.χλωμο το κοβω με τα ραμ μεσα αλλα ποτε δε ξερεις.ισως και να μη χαρανε στο στομα τους οποτε να ζησουνε.θα δειξει.κριμα τον κοπο που εκανα τοσες μερες,αλλα σιγουρα εμαθα πολλα.στην επομενη θα τα παω πολυ καλυτερα πιστευω.σπαστηκα τωρα ![]() μια γενηστρα χωρις προβληματα δεν υπαρχει ρε γμτ,ολες χουγια εχουνε!τι στο καλο με σιλικονη επρεπε να τη σφραγισω τελειως! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 01-02-12 στις 13:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μην ανχώνεσαι! Θα έχεις πολλές γένες ακόμα! Οπότε τι σκιάζεσαι? Μπορεί κάποια στιγμή να δεις ψαράκια να ξετρυπώνουν στο μέλλον και να είναι αυτά! Τις τρύπες δεν κάνει να τις βουλώνεις διότι δεν θα έχει καλή κυκλοφορία μετά.
|
|
||||
|
||||
![]()
τωρα εγινε παει.τουλαχιστον τα ειδα πως μεγαλωνανε.ελπιζω να ζησουνε αν και χλωμο το βλεπω δεν ξερω.απο γεννες αλλο τιποτα,καθε 4-5 μερες βλεπω αυγα σε διαφορα μερη.τωρα αμα μπουνε και τα cardinal τελικα θα μειωθουνε καπως τα αυγα μαλον αλλα δεν πειραζει.ετσι κιαλλιως πλησιαζει ο καιρος τωρα να το ξεστησω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φαρμαο για platy νεογεννητα | Gojoy | Ζωοτόκα | 7 | 24-01-12 01:03 |
τα πανεμορφα νεογεννητα λιφαλιλι μου | λατσε τζενη | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 28 | 24-12-09 19:05 |
νεογεννητα pseudotropheus acei | aris2 | Malawi | 6 | 21-04-09 09:15 |
Πως Συμπεριφερομαστε Στα Νεογεννητα? | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 12-10-05 23:42 |
Νεογεννητα Aulonocara Baenschi | Makis M | Malawi | 4 | 30-11-04 01:26 |