|
||||
|
||||
![]()
Ωχ... αρχισε παλι
![]() βρε ετσι κι αλλιως δε μπορεις να βαλεις πεντακοσια ψαρια μαζι, σιγα σιγα θα τα βαζεις. Οποτε πιστευω πως σιγα σιγα που θα ωριμασει καπως κι ο βυθος σηκωνει και μερικα ψαρια βυθου (τα αγαπημενα μου ειναι τα khuli loach αλλα ειναι νυκτοβια οπως τα περισσοτερα ψαρια βυθου) |
|
|||
|
|||
![]()
ναι βρε σεις εννοοω εχοντας 7-8 τετρα μετα τι αλλο στο μελλον θα μπορουσα να βαλω?
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτα που σου δειχνω δε σ αρεσουν?
Ειναι τα πιο γλυκα και τα πιο ευγενικα ψαρακια που εχω δει, κανονικοι τζεντλεμαν, (ποτε δε θα φανε κατι ζωντανο ουτε θα εχεις προβλημα με γαριδες ουτε με τ αυγα τους ουτε με τιποτα, ακομα και κανα ζωντανο σκουλικι να πεσει στο βυθο θα σταματησουν το σπινταρισμα τους για να περασει... lol το χω δει με τα ματια μου) κινουνται παρα πολυ γρηγορα κι εχουν πλακα. Το μονο αρνητικο που εχουν -αν θεωρειται αρνητικο- ειναι πως αν τα βαλεις να ξερεις πως δε θα μπορεσεις ΠΟΤΕ να ποιασεις ουτε ενα αν το θελησεις. Το κακο ειναι πως οπως ολα τα ψαρια βυθου ειναι κατα βαση νυκτοβια και θα τα βλεπεις αραια και που, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια |
|
|||
|
|||
![]()
δεν λεω ωραιο ειναι αλλα θα ηθελα και τιποτα αλλο αν εχει να κανει καποια προταση κανεις για να βαλω μαζι με τα τετρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν βάζεις 2 dwarf puffer που είναι.πανέξυπνα και με προσωπικότητα...
|
|||
|
|||
![]()
μονα τους φιλε ή μαζι με τα τετρα?(αντι για τετρα μπορω να βαλω guppy?)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσθηκη υποστρωματος | antonis1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 27-02-11 09:00 |
Προσθηκη ψαριων | mimakoz13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 07-10-10 14:41 |
Προσθηκη nitrogen,και μετρησεις | mao | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 06-11-08 11:32 |
προσθηκη λαμπων | rita | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 28-12-05 14:44 |
Προσθηκη λαμπας | Lary80 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 02-09-05 18:26 |