|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:80χ35χ50 Όγκος:125 λιτρα Κατηγορία:Βιοτοπικο(προσπαθεια) νοτια αμερικη Φυτά:vallisneria americana ,anubia barteri Ψάρια / ¶λλα είδη:cardinal tetra x15,apistogramma nijsseni f1 2female-2male(ετσι οπως διαπιστωσα...μακαρι να κανω λαθος) Διακοσμητικά υλικά:χαλικι χαλαζιακο,πετρες μη ασβεστολιθικες,ριζες φυλλα cattapa,alder cones Φόντο:μαυρο Φωτισμός:2χ30w τ8 Διάρκεια φωτισμού:12-23.00 Φιλτράρισμα:juwel bioflow Θερμοστάτης:RENA 150w Λίπανση: Παράμετροι: pH: 6.5 Γενική σκληρότητα (GH): 5 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 5 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): >10 Αλλαγές νερού: εβδομαδιαιες 30% Θερμοκρασία: 25. ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.: σημερα παρελαβα τα συγκεκριμενα ψαρακια...μεχρι προσφατως αγνοουσα την υπαρξη τους αλλα λιγες μερες πριν τα παραλαβω στρωθηκα στο διαβασμα και κυριολεκτικα εφερα τα πανω κατω για να τα φιλοξενισω...προσωπικα με καλυπτει το layout και πιστευω το ιδιο και στα ψαρακια....θα ακουλουθησουν λιγες αλλαγες(περισσοτερα φυλλα καταπα-πλατανος)λιγοτερες βαλισνεριες....ελπιζω πως τελικα εχω 3 θυληκα.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η απορια μου ειναι η εξης...το ψαρι στην 5 φωτο ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι θυληκο...το ψαρι της 6ης ομως(που παρουσιαζεται ξανα στην 3η πανω απο το μεγαλο και στην 4η ) εχει αυτες τις ριγες ....τελικα τι ειναι ?? και αυτο αρσενικο???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tρομερό το ενυδρείο σου,πραγματικά μαγεύτηκα απο την άγρια ομορφιά και φυσικότητά του ..
![]() Η μόνη ένστασή μου,είναι οτι η κάτω δεξιά πέτρα,φαίνεται οτι είναι "βαλμένη" απο χέρι.Θα ήταν προτιμότερο πιστεύω να την τοποθετήσεις πιο πίσω. Μπράβο για την προσπάθεια και πραγματικά χαίρομαι που βλέπω τόσσο καλαίσθητα ενυδρεία ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι σουπερ!!!μπραβο σου!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο ενυδρείο!!Συγχαρητήρια για το στήσιμο!Σίγουρα από κοντά θα είναι για να το θαυμάζεις με τις ώρες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό αποτέλεσμα!
|
|
||||
|
||||
![]()
να στε καλα και σας ευχαριστω για τα σχολια σας...μολις ''ηρεμισει'' λιγο το ενυδρειο υποσχομαι κιαλλες φωτο..καλυτερες
![]() ΥΓ η πετρα ναι μεν ετσι δειχνει αλλα στην πραγματικοτητα ειναι τελειως σκοτεινη απο κατω και τρυπωνουν συνεχεια...βεβαια κατι θα κανουμε...! |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραια! αμαζονιος!! βγαλε καμια καλη φωτο τα ψαρια να σου πουμε για το φυλο. εμενα τα panduro μου αρεσουν πολυ απο τα απιστο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Τασο , ειναι πολυ ωραιο το aquascape
![]() Νομιζω οτι ο Θανος (thab) διαλεξε και σου εστειλε τα πιο ομορφα!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο ειναι
![]() Πολυ καλη φωλια για τα θηλυκα αποτελουν οι καρυδες Θα εκτιμηθουν σιγουρα!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Xiphophorus variatus | Thrillos | Ζωοτόκα | 7 | 10-09-10 11:22 |
Βιότοπος Αμαζονίου ή Κοινωνικό Φυτεμένο; | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 10-09-09 21:34 |
(Ν. Αμερική) Βιότοπος Red Bellied Piranhas | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 17-01-09 02:10 |
Βιότοπος Betta | Dis | Bettas | 12 | 20-01-04 16:23 |