|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα έλεγα οτι ακούγετε και τόσο ωραία η δικαιολογία "καθυστερηση λογω Ολυμπιακων αγωνων και διακοπων".
|
|
|||
|
|||
![]()
Α.Και άλλοι έχουμε να πάμε διακοπές,οπότε λίγο κατανόηση
![]() Β.Η δημιουργία και διανομή του περιοδικού εξαρτάται προς το παρόν απο λίγους ανθρώπους των οποίων τις προσπάθειες οφείλουμε να εκτιμήσουμε.Λίγη υπομονή λοιπόν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η καλη δουλεια αργει να γινει !!!
εμεις δηλαδη πως περιμεναμε 2 χρονια ??? στην ελλαδα τον αυγουστο τι θελετε ??? ![]() ![]() ΕΚΤΕΛΕΣΗ !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα ρε παιδια τι γινεται με το περιοδικο
![]() ![]() ![]() Θα βγει συντομα το δευτερο τευχος η θα παμε κατευθειαν στο τριτο... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι στο τυπογραφειο, μεσα στην επομενη εβδομαδα θα το εχουμε - θα κανονισουμε και μια συναντηση για καφε, stay tuned.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι εγινε ρε παιδια ακομα να βγει το δευτερο τευχος
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα ολοκληρώνετε η διαδικασία εκτύπωσης των περιοδικών στο τυπογραφείο και η παραλαβή τους από το Δ.Σ. (με τη βοήθεια κάποιου εθελοντή).
Το περιοδικό αποστέλλεται μέσω ταχυδρομείου σε όλα τα μέλη οπότε μην ανησυχείται μην σας ξεχάσουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια στην Θεσ/νικη ποτε θα ερθει??Ο πιρανχας εδω και εναν μηνα μου λεει οτι ειναι στο ταχιδρομειο και θα παει να το παρει την ιδια μερα που τον ρωταω και ποτε δεν παει κ ο αμαζονιος (μακης) μου ειπε οτι σας ειπε πολλες φορες αλλα δεν του το στελνετε.Δεν μπορω αυτον τον καιρο να γινω μαλος γιατι εχω πολλα εξοδα με το θαλασσινο μου.Εχω φαει τον τοπο. δεν ξερετε ποσο θελω να το παρω.το πρωτο τευχος το διαβαζω καθε μερα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δευτερα θα σταλει Θεσ/νικη, μεσα στην εβδομαδα θα το εχουν τα μαγαζια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια.Θα περιμενω με αγωνια να το παρω στα χερια μου
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|