|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο μπραβο!!!!
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο πολυ ωραιο
επειδη εχω και γω ενα τετοι στα μετρα σου στο θεμα φιλτρανσης πως εισαι με αυτα τα εξωτερικα φιλτρα? καθε ποτε τα καθαριζεις? |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα
Gladiator !!σου απαντώ λίγο αργά , αλλα κάλιο αργά παρα ποτε ![]() αλλαγές κάνω κάθε βδομάδα 150lt . μετράω no3 στο τέλος τις βδομάδας αν είναι 15 και κάτω αυξάνω το τάισμα αν είναι πάνω από 15 το μειώνω η αλλαγή πάντως είναι κάθε βδομάδα 150lt επί τι ευκαιρία σας παρουσιάζω την εξέλιξη μετά από 7 μήνες λειτουργίας του ενυδρείου !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δλδ αν καποιος εχει ενα μωρο και χεζει αβερτα θα του κοψει το γαλα? ή θα του αλλαζει πανες πιο συχνα? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν έκανα καλή διατύπωση αν και τα ψαρια είναι ενήλικα ταΐζω 3 φορες τη μέρα το λιγότερο αν είχα πρόβλημα θα σταματούσα τις κατεψυγμένες , και αν ακόμα είχα θα έκανα μεγαλύτερες αλλαγές |
|
||||
|
||||
![]()
Οι ριζες κλαδια ειναι ολα τα λεφτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
τι μου θύμισες τώρα !
ένα από τα ομορφότερα ενυδρεία που είχα ! από τότε έχει να μου πιάσει moss
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση Βιοτοπος malawi-450lt | moros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 51 | 23-09-08 16:58 |
Επιλογή Εξωτερικού Φίλτρου για 450Lt ενυδρείο | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-12-04 14:14 |