|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια και καλοριζικο
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά!
|
|
|||
|
|||
![]()
Για μερικες μερες συγχωρειστε το μπερδεμα, γινονται ανακαταταξεις - προσθηκες στις κατηγοριες του forum.
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστες αλλαγες κυριε προεδρε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nαι
![]() ![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή η αναβάθμιση, και συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν και βοηθούν στην όλη αναβάθμιση για να έχουμε εμείς οι άλλοι ενα τόσο εξυπηρετικό χώρο για να συζηταμε για τα θέματα που μας ενδιαφέρουν γύρω απο τα αγαπημένα μας ψαράκια. Και πάλι συγχαρητήρια και σας ευχαρηστούμε.
|
|||
|
|||
![]()
ΜΠΡΑΒΩ
πολυ καλή δουλειά !!!! ενυδρείο του μήνα και βιβλιογραφία το γλυκό νερο δεν έχει ???? ![]() ... τι κακό κάναμε "ρίξαμε αμμωνία" στο πηγάδι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πρός έλεγχο
![]() ![]() αριστερα στο επάνω μέρος εδω δηλαδή ...>>> ![]() Η τελευταία επίσκεψή σας ήταν στις Σαβ Οκτ 16, 2004 10:08 Η ώρα είναι Σαβ Οκτ 16, 2004 10:18 Greek Aquarist's Boards Αρχική σελίδα είναι λάθος η ώρα η ώρα που αναφέρει το ρολόι δεξιά έλεγε 09:56 |
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια και από εμένα για την αναβάθμιση του board!!!!
Πραγματικά πολύ σημαντική ανανέωση!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα προβλήματα με την ώρα του server είνια γνωστα (γκρρρ) Αλέξανδρος
|
||||
|
||||
![]()
μπορω να ζητησω κιεγω μια κατηγορια μια που βαλατε τοσες??? πρωτα πεστε το ναι η οχι και μετα αφου δεσμευτειτε θα σας πω...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βεβαιως, αλλά σε ΠΜ μονο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ενυδρείο του μήνα το γλυκό νερο δεν έχει ???? ![]() ![]() ![]() ... τι κακό κάναμε "ρίξαμε αμμωνία" στο πηγάδι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αληθεια τι παιζει με το "ενυδρειο του μηνα"?
Μηπως πρεπει να μπει στην γενικη κατηγορια για να ειναι και θαλασσινο και γλυκο και απ'ολα? Ηθελα να κανω την εξης προταση αν ειναι εφικτο. Να μπορουμε απο το προφιλ να επιλεξουμε με ποια σειρα θα εμφανιζονται οι γενικες κατηγοριες των μπορντ π.χ. Πρωτα του γλυκου νερου, μετα τις γενικης και τελος του θαλασσινου...λεμε τωρα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|