|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδια!Μετα το καλοκαιρι λεω να ξαναξεκινησω το ενυδρειο μου και θελω ιδεες για την ψαροσυνθεση.το ενυδειο ειναι 110 λιτρα και θα γινει και παλι φυτεμενο.Τωρα οσον αφορα τις παραμετρους θα ριξω τις σκληροτητες με τυρφη οπωτε μιλαμε για ψαρια μαλακου νερου.Περιμενω τις ιδεες σας!
Ευχαριστω ------------------------- Κανεις? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rastafarian : 21-06-11 στις 12:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ε τα κλασσικα. Κοπαδι τετρα, κοπαδι κορυ, νανοκιχλιδες ^^. Δεν ξερω αν σε περνει για γεωφάγο αλλα δεν νομιζω...
|
||||
|
||||
![]()
Εγω σκεφτομουν για ενα κοπαδι τετρα η κατι τετοιο,για ενα ζευγαρι krib η apisto και μια ομαδα απο μερικα οτος.Θα μπορουσα να βαλω και οτος και cory μαζι με τα παραπανω για τα λιτρα μου?
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω ναι. 7+ κορυ και μερικα οτο.
|
||||
|
||||
![]()
Να πω επεισης οτι το εσωτερικο φιλτρο της juwel θα βγει και θα μπει η ενα eheim 2215 η 2217,οπωτε μιλαμε για καλο φιλτραρισμα
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν λες νανοκιχλιδες τι εννοεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Στη συγκεκριμενη απαντηση ο tsoum εννοει τα ramirezi,τα kribensis και τα apistogramma.Αυτα ειναι νανοκιχλιδες
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρασταμαν χορις αφρικανηκο??
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αχααχααχχαχχ!!!Σωστος!Μονο που θα σε στεναχωρισω γιατι εκοψα τις τζιβες μου πριν 3 μηνες μετα απο 4 περιπου χρονια..οπωτε ουτε Αφρικανικο παιζει.Τιποτα σε Τζαμαικα υπαρχει?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΨΑΡΟΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΚΡΙΜΠΕΝΣΙΣ | VITO | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 21 | 20-06-11 21:55 |
συμβουλη για ψαροσυνθεση | scooby14 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 23-05-11 22:18 |
Τι ψαροσυνθεση σε βραχωδες ενυδρειο 100 λιτρων? | christosvn | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-10-10 15:44 |
Ψαροσυνθεση! | christosvn | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 31-01-10 21:42 |
design-ψαροσυνθεση 54λιτρου | stefoc | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 23-04-09 15:54 |