|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμφωνω και επαυξανω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει καλός φυσικός φωτισμός μέσα στο δωμάτιο όλη την ημέρα. Τις ώρες που ανάβουν τα φώτα είμαστε συνήθως στο δωμάτιο και ταϊζοντα (αυτόματα)... Το χειμώνα τα φώτα ανάβουν πιο νωρίς από τις 16:00. Καλοκαίρι μειώνω την διάρκεια αφού η μέρα είναι μεγαλύτερη αλλά και για θέμα θερμοκρασίας.
|
|||
|
|||
![]()
Γεια και παλι,
Τραβηξα αυτο το βιντεο αναμεσα σε ενα αρσενικο αυτο με την κομμενη ουρα και ενα που νομιζα οτι ειναι θυληκο αλλα μετα απο αυτη τη συμπεριφορα μεταξυ τους μαλλον για αρσενικο το κοβω.. Για πειτε μου οι πιο εμπειροι.. το βιντεο ειναι 18mb http://db.tt/p2Esx2K Edit: απο οτι παρατηρησα παιζει online.. εγω με google chrome τα καταφερα παντως |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε ειδα το video σου και ειναι οντος ετσι οπως τα λες
αρσενικα ειναι και τα δυο και καλο ειναι να απομακρυνεις το ενα για να μην εχεις απωλειες. ειχα παρομοια συμπεριφορα οταν ειχα και εγω δυο αρσενικα.
|
|||
|
|||
![]()
Καλα δηλαδη αν ειναι ετσι ολα αρσενικα ειναι.. Αυτη τη μαχη την εχουν κανει απο μοα φορα ολα μεταξυ τους..
|
|
||||
|
||||
![]()
τι να σου πω ρε συ
παντος στα πετ σοπ ολοι κοιτανε να διωξουν πρωτα τα αρσενικα τους. οταν διαλεγεις ψαρια να παιρνεις τα πιο μικρα και πιο ξεθωριασμενα για να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι θηλυκα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα γεννα maingano | ΜΙΜΗΣ | Malawi | 26 | 03-07-11 20:17 |
Πρησμένο maingano!! | \/ag | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 04-05-11 19:58 |
Γεννα maingano. | ΜΙΜΗΣ | Malawi | 22 | 27-03-11 11:55 |
Ζήτηση Maingano | Κλεόβουλος | Malawi | 2 | 04-04-09 10:40 |