|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
#1 |
ούτε αμμωνία ούτε NO2 ούτε NO3 καλο η κακο?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Για σας φίλοι μου έχω μια απορία ,είμαι στην 22η μέρα στρωσίματος και δεν μετρώ ούτε αμμωνία ούτε Nitrite NO2 ούτε Nitrate NO3 .Αυτό είναι καλό η κακό?
![]() |
|
Εμφανίσεις: 5068
|
|
||||
|
||||
![]()
με ποιά μέθοδο στρώνεις?
μάλλον δεν μετράς σωστά |
|
||||
|
||||
![]()
Kάποια πηγή αμμωνίας υπάρχει???
|
|
||||
|
||||
![]()
τόσες μέρες...αν είχες ρίξει τροφή........κάτι θα μέτραγες σίγουρα
για τα άλλα στρωσίματα δεν ξέρω... |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι 600λτρ με 4 φυτά όχι υψηλών απαιτήσεων .Υπάρχει η πιθανότητα λόγο μεγέθους να μην ανιχνεύονται οι μικρές ποσότητες η ότι δεν υπάρχει αμμωνία να μην αποικούν τα βακτηρίδια ?Έχω μέσα και 8 ψαράκια για αρχή
------------------------- Μετά από 10 μέρες με βακτηρίδια έβαλα 8 ψαράκια τα ταΐζω μέρα παρά μέρα έτσι το στρώνω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OLYMPIC : 28-05-11 στις 14:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Aν δεν υπάρχει αμμωνία από κάπου δε μπορεί να μετατραπεί σε νιτρώδη και μετά σε νιτρικά. Ωστόσο με 8 ψάρια όλο και κατι θα υπάρχει. Τα ταίζεις φαντάζομαι. Μηπως τα έβαλες πολύ προσφατα ή άλλαξες πολύ νερό? Αμμωνία μετράς?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν εχεις φυτα η κατι χημικο που τραβαει τα N03, σημαινει οτι δεν ειναι στρωμενο το φιλτρο σου,εκτος αν μετρας λαθος, ψαξτο και πες μας
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ειναι?Καλο η κακο? | Nikos! | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 11-01-09 17:08 |
Ούτε ίχνος ΝΟ2-ΝΟ3 | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-08-07 07:01 |
Πρασινη Ηydra Καλο η κακο? | Stilatos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 12-06-06 00:52 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |