|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ειχε πεσει καναβουρι απο το καναρινι στο ενυδρειο και ειχε βγαλει ενα φυτο σαν τις φακες που βαζαμε στα γιαουρτια απο εκει μου ηρθε η ιδεα
![]() (εεεε βαλε και την ηλικια μεσα :Ρ αλλα απο τοτε μποστανας :Ρ) |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ωραιος ο γιαννης!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
απο μικρος στα γουστα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
emersed καλλιεργεια
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και εγω με το πρωτο μου ξεκινημα σε 30 λιτρα ειχα τα παντα μεσα.καπου εχω και φωτο εδω.ψαροσουπα κανονικη.αλλα ειχα φιλο ενυδρειοφιλο που με βοηθησε συντομα και δεν εκανα πολλες πατατες. ------------------------- να μια [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/4976%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]τοτε ![]() Συνημμένα Thumbnails __________________[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/4976%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/4976%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/4976%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG] Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreas213 : 21-04-11 στις 09:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Nα πάρω ψάρια απο συγχομπίστα που δεν είχα δεί φωτογραφίες νορίτερα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΧΑ!ΧΑ!
Τα ψάρια δεν ήταν αυτά που περίμενα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τη μεγαλυτερη γκαφα (εκτος απο τα κλασικα με τις γυαλες) για εμενα την εκανε ενα apple snail..!!!! κι ομως!!
του αρεσε να κανει μπανακι κι ετσι πηγε και καθισε στη εξοδο του εσωτερικου φιλτρου(της juwel το οποιο χτυπουσε την επιφανεια του νερου) με αποτελεσμα να βουλωνει το σωληνακι και να πεταει με μεγαλυτερη πιεση νερο!! οταν γυρισα σπιτι εψαχνα να βρω απο που ειχε αδειασει το ενυδρειο............. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η πρωτη γκαφα ηταν οταν πηρα το πρωτο μου ενυδρειο 60 λιτρων , πριν περιπου 20 χρονια , με φιλτρο βυθου , θερμοστατη και αεραντλια .Το γεμισα με διαφορα ψαρια , χωρις στρωσιμο , με αποτελεσμα μετα απο λιγο καιρο να μεινουν μονο μερικα γκαπακια.
Αλλα η μεγαλυτερη γκαφα που εχω κανει , ηταν πριν απο 4 περιπου χρονια , που ενω ειχα διαβασει και γνωριζα καποια πραγματα , λογω βιασυνης , προσπαθησα να στρωσω ενυδρειο για καρδιναλιους , με ετοιμα βακτηρια (ζουμια) .Το αποτελεσμα δυστυχως ηταν.... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεγαλυτερη λαμπα | tass | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 28-10-09 00:03 |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-05-09 13:14 |
μπορω να βαλω μεγαλυτερη UV ? | grigoris | Δίσκοι | 2 | 09-04-08 22:23 |
Ποια ψαρια θελουν μαλακο και ποια σκληρο νερο? | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-06 15:04 |
Ποιος την εχει μεγαλυτερη ...? (δεξαμενη εννοω) | Tricky | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-03-05 02:25 |