|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μονο σκληροτραχηλα γιατι οι περισσοτερες αφρικανες θα σου τα κανουν "φυλλο και φτερο"
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψαρια σου είναι guppy
Υπάρχουν διαφορετικά φυτά που κάνουν για ότι τυπο ενυδρείου επιλέξεις! Μηπως πρώτα πρεπει να "φτιάξεις" αυτό που έχεις και θα επρεπε να ρωτάς για αυτό; Τα τεστάκια δεν στρώνουν το ενυδρείο! Περνουμε μετρήσεις για διαφορες παραμέτρους στο νερό για να δούμε σε πιο "στάδιο" του στρωσίματος βρησκόμαστε! Ενα στρωμένο ενυδρείο πρεπει οι μετρήσεις να λενε: Μηδενική αμμωνία ΝΗ3/4 = 0, μηδενικά νιτρώδη Νο2=0 και νιτρικά μεγαλύτερα απο 0 Νο3 = >1 ΜΟΝΟ τοτε θα έπρεπε να υπάρχουν ψαρια σε ένα ενυδρείο μιας και η αμμωνία και τα νιτρώδη ειναι ΤΟΞΙΚΑ για τα ψαρια! Το ίδιο και τα νιτρικά σε μεγάλες (>50) συγκεντρώσεις! Καλή τύχη σε σένα και στα ψαρια σου! Φιλικά, Γιωργος |
|
||||
|
||||
![]()
Mπορώ να στρώσω το ενυδρειάκι με τα ψάρια μέσα?? Kάτι διάβασα για βακτήρια σε υγρή μορφή για επιτάχυνση της διαδικασίας.. Η να ψαχτώ για μπόλι για πιό γρήγορα?
------------------------- Αν πάω στο μπόλι θα ήταν ασφαλές να πάω σε pet shop? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manosxe : 20-04-11 στις 13:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα υγρά βακτήρια είναι πεταμένα λεφτά φιλέ μου ( πάντα κατά την άποψη μου ) Όσο για το μπόλι καλύτερα βάλε αγγελία να πάρεις από χομπιστα παρά από petshop. |
|
||||
|
||||
![]()
Και τι να τα κάνω ρε γαμώτο δεν έχω κάποιον να τα πάρει.. και ποιός θα τα ήθελε άλλωστε αφού ζούν εδώ και μια βδομάδα με άστρωτο φίλτρο??
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να τα επιστρέψεις στο petshop από το οποίο τα πήρες!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manosxe : 20-04-11 στις 16:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λυπάμαι αλλά δεν γίνεται νομίζω αυτό που λες... και τα φυτά δεν αντέχουν σε αυτές τις συνθήκες και τα ψάρια θα σου τα τσακίζουν οπότε έτσι κι αλλιώς λίγα θα σου μείνουν...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=4_zjn3P7f1c Mήπως έχω τη πρώτη μαμά guppy? Γιατί έχει παχύνει μόνο στη κοιλιά και πολύ περισσότερο απο τα άλλα.. Για ρίξτε μιά ματια οι πιο έμπειροι να μου πείτε.. ![]()
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manosxe : 21-04-11 στις 13:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Nα ανησυχήσω?? | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-11-09 22:21 |
Να ανησυχήσω???? | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 03-02-09 13:48 |
Ανησυχία | giorgosp | Δίσκοι | 16 | 11-12-07 18:56 |
Ανησυχια | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 23-04-07 10:24 |