|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη δεν βρηκα humus πηρα φυλλοχωμα για τα grindal
το εχει δοκιμασει κανεις??ειναι ενταξει?? ενας συμφορουμιστας που το δοκιμασε του εμφανιστικαν γεωσκολικες εχει συμβει και σε αλλον??? |
|
||||
|
||||
![]()
Eχω σε φυλλόχωμα (αγοραστό όχι από κήπο) back up αποικία grindal εδώ και 2 χρόνια με κανένα προβλημμα. Ανά διαστήματα θα το ανακατεύεις όμως να ξαναγίνετε αφράτο.
Γεωσκόλικες για να εμφανιστούν ή το είχε έξω και είχαν τρόπο να μπουν, ή υπάρχαν από πριν στο χώμα (π.χ. αυγά).
|
||||
|
||||
![]()
αρα υπαρχει ενας "κίνδυνος"
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2 σε 1 εκτος απο grindal θα ταιζεις και γεωσκωληκες σε φετες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει τροπος να τους εξαφανισω?? η ακομα καλυτερα να μην εμφανιστουν καν??
το χωμα το πηρα απο φυτωριο και ηταν σε ανοιχτο τσουβαλι |
|
||||
|
||||
![]()
Το χώμα που πήρες εγώ δεν θα το χρησιμοποιούσα... από ένα σούπερ μάρκετ θα αγόραζα ένα σφραγισμένο τσουβαλάκι κάπου 2 με 5 λίτρα... αυτά τα τσουβάλια δεν έχουν σκουλίκια μέσα.
Αν θες το "κοσκινίζεις", εγώ το χρησιμοποίησα όπως ήταν. Πάντως δεν βλέπω το πρόβλημμα με τους γεωσκόλικες... αν εμφανιστούν τους πετάς έξω από το ταπεράκι και είσαι Ο.Κ. και δεν θα εμφανιστουν άλλοι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ok ευχαριστω πολυ
θα κανω μια προσπαθεια με το χωμα που εχω και αν δω οτι δεν πετυχενει θα παραγγειλω χουμους αναγκαστηκα... |
|
||||
|
||||
![]()
μια μερα μετα την εναρξη της καλλιεργιας και παρατηρησα οτι μεσα δεν υπαρχουν μονο grindal αλλα και αλλα σκουλικακια τα οποια ομως νομιζω οτι ηρθαν με το χωμα(μπολι με grindal) που πηρα απο τον φιλο tsoum
γιωργο δεν το λεω για να παρεξηγηθουμε αλλα απλα για να ξερεις οτι στην καλλιεργια σου εχεις και αλλους οργανισμους(μαλλον) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Red crystal τι φυλο; | johnbaz | Γαρίδες του γένους Caridina | 4 | 20-02-11 15:14 |
Φυλλο Ramirezi | Vasilizzz | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 25-02-08 21:29 |
Το κερατο(φυλλο) μου! | giorgio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 02-03-07 06:41 |
φυλλο σκαλαριου | panos84 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 11-01-06 11:56 |
φυλλοχωμα | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 11-02-05 17:03 |