|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Αρχισαν τα πρωτα κορταρισματα ή οχι ακομη; |
|
||||
|
||||
![]()
οχι τιποτα. η διαφορα με τα 2 θυληκα οταν ηταν μαζι ειναι οτι οταν πετυχαινοντουσαν τσιμπιοταν ενω αυτα τα 2 τωρα απλα συνυπαρχουν ειρηνικα.
οτι ειναι αντιθετου φυλου πιστευω οτι ειναι πια σαφες. απο την εμπειρια σας ομως λετε να υπαρχει περιπτωση να μη γουσταρονται και να μη γινουν ποτε ζευγαρι?
|
|||
|
|||
![]()
Βεβαιως υπαρχει κι αυτη η πιθανοτητα. Ο χρονος θα δειξει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορεις να ταιζεις καθημερινα ζωντανη νεοεκκολαφθεισα αρτεμια θα δεις κατα 99,999999999999999999999% θετικα αποτελεσματα
|
|
||||
|
||||
![]()
ενδιαφερον! αυτο ομως συνεπαγεται δικο τους ενυδρειο γιατι θελω ενα κουβα τη μερα για το 250αρι...
|
||||
|
||||
![]()
1. Αυτό στο κάτω πτερύγιο του ... τι είναι;
2. Τι θερμοκρασία έχεις στο ενυδρείο; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα ντε. κι εγω το εχω δει σα σπυρι σε ροζ χρωμα ειναι δεν ξερω κι εγω...
θερμοκρασια 26
|
||||
|
||||
![]()
1. Αυτό είναι κάτι που ... δεν μου αρέσει και το είχε όταν το πήρες (πιθανώς χωρίς να το προσέξεις).
2. Με γυάλινο θερμόμετρο ή ηλεκτρονικό; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο βρισκεται πανω στο πτερυγιο του ή στο σωμα (βαση πτερυγιου);
|
|
||||
|
||||
![]()
γυαλινο θερμομετρο και το σπυρι ειναι στο σωμα στη δεξια μερια απο το πτερυγιο. ειναι ιδιο χρωμα με το υπολοιπο σωμα του το πηρα ετσι το ψαρακι την ιδια μερα που το εριξα μεσα το παρατηρησα. μετα το ξεχασα ομως εσυ μου το θυμησες τωρα.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάνω στο σώμα το βλέπω.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειπα. τι ειναι τι το κανουμε?
|
||||
|
||||
![]()
? με το σπυρακι καμια γνωμη? ειναι ακομα το ιδιο ουτε μεγαλωσε ουτε μικρυνε
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικα δεν εχω κατι να συμπληρωσω για το σπυρι.
Ξεκινα νεο θεμα στην κατηγορια των ασθενειων μηπως παρεις μια απαντηση απο τους "γιατρους" του φορουμ. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θυληκα betta.. τελικα τι? | Singha | Bettas | 15 | 28-05-10 13:08 |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-05-09 13:14 |
Ramirezi | kill_bill | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 15 | 18-03-08 17:48 |
νεκρα θυληκα γκαπι | scalare | Ζωοτόκα | 8 | 06-09-05 19:24 |