|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον ειπα και γω να ομορφινω λιγο την αυλη μου και να φτιαξω μια λιμνουλα. δεν ειχα αρκετο χωρο ομως και το λιντερ που βρηκα ηταν σχετικα μικρο και καταφερα να κανω αυτην την λιμνουλα.. αυτο που με απασχολει ειναι πως εχει μολις 45 εκατοστα βάθος και προβληματιστηκα αν ειναι ακαταληλη. εχω φτιαξει τεχνιτο καταρακτη για οξυγωνονοση και ομορφια. μεσα θελω να βαλω συγουρα καποια φυτα ..( δεν ξερω τι πρεπει να βαλω ) και να φτιαξω ενα diy φτηνο φιλτρο απο ελαφροπετρα και σφουγκαρια. θα ηθελα την αποψη σας και της ιδεες σας! ευχαριστω πολυ!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [IMG]http://i979.photobucket.com/albums/ae280/kouman25/limni/DSC08973.jpg[/IMG ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ας ειχαμε κ μεις εδω στην ζουγλα αυτη την λιμνουλα σε κηπο κ ας την λεγαμε μικρη!καλη συνεχεια φιλε κ περιμενουμε φωτο απτο τελειωμα!
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλη δουλεια ! φιλε με το δεντρο που ειναι μεσα στη λιμνη τι θα γινει?
για το φιλτρο μπορεις να κανεις καποια πατεντα να περνα απο χωρο με βιολογικα υλικα το νερο πριν καταληξει απο τον καταρακτη στη λιμνουλα !
|
||||
|
||||
![]()
Καλή προσπάθεια αλλά προσωπικά θα την έβλεπα λιγάκι μεγαλύτερη....
Εύχομαι να επανορθώσεις σύντομα... ![]() ![]() ![]() Την προορίζεις για ψάρια ή απλά για ένα διακοσμητικό στοιχείο? Το δέντρο δεν "παίζει" καθόλου εκεί. Τί είδος είναι?
|
||||
|
||||
![]()
το δεντρακι ειπα να το αφησω. επιδη ηταν παρτερι εκει ο πατερας μου ειχε βαλει τσιμεντολιθα κατω και οι κεντρικες ριζες πηγαν απο κατω. το εχω περασει και με τσιμεντο και πετρες απο επανω και ας ελπισω να μην δημηουργιισει κανενα προβλημα αλιως θα το ξυλωσω... ακριβος δεν ξερω τι ειναι , παντος ειναι φυλοβολο και ειναι σαν ενα ειδους κυπαρισιου..
------------------------- δυστυχος δεν ειχα χωρο για μεγαλητερη... αν θα βάλω ψαρακια θα ειναι μονο μερικα χρυσοψαρα γιαυτο θελω να κανω και ενα φιλτρο. το δεντρο δεν ξερω τι ειναι ακριβος αλλα τωρα το αφησα... τι να κανω να το ξυλοσω? τα φώτα σας! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kouman : 15-02-11 στις 14:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Η πρώτη μου λιμνούλα που είχα κάνει, ίσως να ήταν λιγάκι μεγαλύτερη από τη δική σου. Πρόχειρα φτιαγμένη, βασικά για να πάρω τις εμπειρίες για κάτι μεγαλύτερο. Διάφορες αναποδιές με ανάγκασαν να την διατηρήσω για αρκετά χρόνια. Μετά έκανα το λάθος να αγοράσω ένα κοι. Αυτό ήταν!!! Ξεκίνησα να μαζεύω οικονομίες μέχρι και σήμερα. Το συγκεκριμένο Κοι τώρα είναι κάπου στα 50εκ.> Εκεί δεν θα είχε καμια ελπίδα. Α! Για φίλτρο, λόγο έλλειψης χώρου θα μπορούσες να κατασκευάσεις ένα διπλό μπάκι κτισμένο μέσα στον καταρράκτη σου. Όπως φαίνεται η ιχθυοφόρτωση σου θα είναι μικρή, επομένως θα σε καλύπτει απόλυτα.
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν θα το κοψω... αλλα τωρα που εκανα λαθος τι να κανω? μπορω να το βγαλω ισως αλλα θα πεδευτω πολυ.απλα δεν ειχα βρει και μεγαλυτερο λιντε, αυτο μου ηρθε μεταβιας ακριβος. ευχαριστω για το ενδιαφερον σου in the pond.. τωρα τι να κανω? τι μου προτηνεις? να το ξεριζωσω το δεντρακι? παντος να μεγαλωσω την λιμνη θα ειναι πολυ δυσκολο.. οι ριτινες του δεντρου ποσο βλαβερες ειναι? απο θέμα βαθους που ειμαι μονο 40-45 ποντους? εκανα λαθος ξεκινημα το καταλαβενω.. τι μπορω να κανω για να το διωρθοσω?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΙΝΙ ΛΙΜΝΟΥΛΑ | Obelix(Reifen) | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 23-05-15 11:37 |
παρουσιαση της λιμνουλα μου | ilias510 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 28 | 14-07-11 09:06 |
μικρη λιμνουλα βοηθεια!! | debbie | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 26-05-10 06:27 |
Μινι λιμνουλα | ANEMOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 15-06-09 13:43 |
ετοιμαζω κι εγω την λιμνουλα μου... | thanasis76 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 29-04-08 19:22 |