|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εγω χρησιμοποιω υγρα της σερα,και πιστευω οτι ειναι αρκετα αξιοπιστα.λογικα το ιδιο πρεπει να ισχυει,και για τα υγρα της τετρα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη και εγω ειμαι νεος στο περιβαλλον θα ηθελα να μου πειτε πια εταιρια θεωρηται πιο αξιοπιστη η tetra ή η aquariumpharm
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aquarium Pharmakeftikcal ! Σε έρευνα που έχει γίνει (δεν θυμάμαι το λινκ) έδειξε οτι τα τεστ της ΤΕΤΡΑ δεν είναι καθόλου αξιόπιστα τελικά! Και φυσικά όχι στικ
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή μου σφάξατε την αγαπημένη μου μάρκα "ζουμιών", την λένε Aquarium Pharmaceuticals
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquariumpharm.com/aqprocat.html |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ok! Είναι αλήθεια δεν τα πάω καλά με τα ονόματα!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν εχουν ημερομηνια ληξεως και ειναι ΠΟΛΥ οικονομικα! Τα εχω 6 μηνες. Μετραγα σχεδον καθημερινα στο στρωσιμο και καθε εβδομαδα απο τοτε, και ακομα δεν εχουν τελειωσει. Και τα KH, GH που θελω να παρω, ιδια μαρκα θα τα παρω. |
|
||||
|
||||
![]()
Κανεις λαθος η AP (Aquarium Pharmaceuticals) εχει ημερομηνια ληξεως.
Δεν διαβασες ολο το μαθημα και κοπηκες... στην πρωτη σελιδα στο μυνημα 23 εχω γραψει τι μου απαντησε η ιδια η εταιρια.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις δικιο! Οταν παω σπιτι, θα το τσεκαρω να δω τα δικα μου. Αν και δεν νομιζω. 6 μηνες τα εχω.
Σιγα μην τα ειχε 2.5 χρονια στο ραφι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|