|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
για να παρεις 100 λτ καθαρο νερο απο α/ο συνολικα σπαταλας 400?
|
|
||||
|
||||
![]()
με διπλες μεμβρανες.μισο να βρω την κατασκευη
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οοοοοο yes 100 καθαρο και 300 βρωμικο |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αρα διπλο αρχικο κοστος?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ακριβως .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Με 30-60Ε εχεις μεγαλυτερη οικονομια στον λογαριασμο σου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη golf4470 : 04-01-11 στις 23:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πουλαω την Α/Ο που θα παρω Αυριο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασε τις σημειωσεις κατω κατω
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στο λινκ με την οικολογικη οσμωση, κατω κατω
|
||||
|
||||
![]()
το διαβασα απο την πρωτη στιγμη αστα
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το υπενθυμισα για να σε "κοψω".
Απλα για να εισαι ενημερος. Ακομα κι αν χρειαστει να βαλεις μανομετρο και μπουστερ και παλι αξιζει σαν επιλογη για οποιον μπορει να διαθεσει τα χρηματα για την αγορα της και μαλιστα σαν επενδυση.
|
||||
|
||||
![]()
να κανω μια χαζη ερωτηση
εστω οτι βαζω στο ενυδρειο μονο νερο απο Α/Ο και βαλω μετα καποιες σκονες για να εχω GH 4 ΚΗ3 αν στην αλλαγη νερου παρω 100λιτρα απο το ενυδρειο και τα περασω απο την Α/Ο τι νερο θα παρω στην εξοδο της Α/Ο ξανα 1καθαρο και 3 βρωμικα και αλλη μια ερωτηση αν παρω το καθαρο νερο απο Α/Ο 100λιτρα και τα ξαναπερασω απο την Α/Ο τι θα παρω 25λιτρα καθαρο και 75βρωμικο. για να καταληξω το 1/3 ειναι σταντας ή εχει να κανει και με το νερο του δικτυου? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να μη παιδευεσαι παρε αλλη μια μεμβρανη (ιδιας ικανοτητας gal/day) συνδεσε την εισοδο με την εξοδο της αλλης και ετσι θα εχεις 1:2 αναλογια (δοκιμασμενη λυση και δουλευει και χωρις booster pump!) H αποδοση καθαρου/"βρωμικου" εχει να κανει με τη θερμοκρασια του νερου, την πιεση (εξαρταται με ποια μεμβρανη εχεις ωστε να μη επηρεαζεται η "ποιοτητα" του καθαρου)
|
||||
|
||||
![]()
Η 2η μεμβράνη μπορεί να μπει "πρόσθετη" οποιαδήποτε στιγμή αν δεν κάνω λάθος;
Επίσης: στην περίπτωσή μου χωρίς booster pump δε γινόταν δουλειά... Την έβαλα και ησύχασα. Οπότε εκτός και αν έχεις πολύ καλή πίεση στο διαμέρισμα, θα τη συνιστούσα. |
|
||||
|
||||
![]()
ποσο παει η μπουστερ?
------------------------- μολις πηρα το πρωτο λιτρο νερου Α/Ο ![]() την αφησα 1-2 λεπτα να λειτουργει με το flash kit και μετα: Νερο βρυσης KH 12 Νερο Α/Ο ΚΗ 0 Νερο βρυσης GH 15 Νερο Α/Ο GΗ 0 αρα λειτουργει καλα Σωστα????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 05-01-11 στις 13:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα λειτουργει, αλλα πρεπει να πεταξεις καμια 25αρια λιτρα, (τα πρωτα που θα βγαλει), δεν φτανει στην αρχη το flushing.
Εγω αφηνω για 2 λεπτα να τρεξει νερο μετα τα προφιλτρα πριν συνδεσω μεμβρανη στην νεα συσκευη και καθε φορα που βαζω νεα προφιλτρα. Flushing 1-2 λπετα κανε καθε φορα που τη χρησιμοποιεις, πριν και μετα.
|
||||
|
||||
![]()
το booster δεν είναι φτηνό - καμμια 70αρα... αλλά εγώ μένω σε ψηλό όροφο και χωρίς αυτό είχα πολύ μικρή παραγωγή - γύρω στα μισά των προδιαγραφών της μεμβράνης.
|
|
||||
|
||||
![]()
αχ αυτο βλεπω και εγω τωρα περιπου στο 50% λειτουργει η Α/Ο αχχχχ τι ηθελα και την πηρα.....
μαλλον βλεπω να την βαλω με χρονοδιακοπτη να λειτουργει την νυχτα που εχει πιεση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με 3πλη μεμβράνη.. ΔΕΝ Υπάρχει άλλος τρόπος η διπλή θα στο πάει 1:1.5 για 1:1 θέλεις τριπλή μεμβράνη, και φυσικά πολλά Bar
------------------------- Ωχ είχε και 2η σελίδα??? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drbig : 05-01-11 στις 15:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Auto shut off valve ειναι η προτεινομενη λυση για ελεγχομενη συλλογη νερου.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και το νερο ειναι κοινοχρηστο
![]() αλλα δεν μου κανει καρδια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις σε πάρει χαμπάρι ο γείτονας....
![]() Ασε που πρέπει να κουβαλάς βαρέλια 80 λίτρων πάνω μετά... |
|
||||
|
||||
![]()
ξανα με ερωτησεις
εκανα αλλαγη στο ενυδρειο μου πεταξα 82λιτρα νερο και εβαλα σταδιακα 82λιτρα μονο νερο A/O με τα τεστ μετραω νερο βρυσης GH15 KH12 PH 7,1 νερο ενυδρειου πριν GH15 KH12 PH 6,5 μετα GH 9 KH 7 PH 6,5 τι εχω καταλαβει/κανει λαθος και το ΡΗ δεν εχει πεσει???? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ανταποκρινεται αμεσα το πεχα στην πτωση της kH.
Παιζει ρολο και το ενυδρειο (παλαιοτητα, υλικα)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() και εγω πως θα κανω τωρα το Co2 δηλ μπορει αυριο να εχω αλλο PH ποσο θα πεσει ![]() ![]() ![]() ![]() .... την Α/Ο μου μεσα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για φυτά | Savou | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 13-12-10 15:04 |
50 Λίτρα ενυδρείο ζωντανά φυτά-ποιά ψάρια | manolis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 06-01-09 16:18 |
ερώτηση για φυτά....και αλλα πολλα... | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 01-10-07 14:07 |
Ερώτηση για φυτό echinodorus palaefolius μάλλον | wertyu5555 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 17-01-07 21:20 |