|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αφου πριν απο μερες πηρα τα τζαμια, σε λιγες μερες θα αρχισω να φτιαχνω ενα ενυδρειο με διαστασεις 140*40*50 με τζαμι 8mm. Η απορια που εχω ειναι πως θα κολλησω τις κοντρες? (υπαρχει καποιο βιντεακι να δω?) Ή να μην μπουν καθολου κοντρες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Στις διαστασεις που θελεις καλο θα ειναι να πας σε 10ρι τζαμι και οχι σε 8αρι.
Σχετικα με τις κοντρες τωρα, αφου κολλησεις το ενυδρειο και αφαιρεσεις και το τελευταιο υπολειμα σιλικονης που θα ξερασει,μετρας εσωτερικα κατα μηκος και κατα πλατος και φροντιζεις ωστε -Οι κατω κοντρες να πατανε και οι 4 στον πατο. -Οι πανω κοντρες να διασταυρωνονται. Διαβασε εδω αν μπορεσεις να βοηθηθεις http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...taskEnydr4.htm http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ataskEnydr.htm
|
|||
|
|||
![]()
Για το πώς θα τις κολλήσεις, θα σου πουν οι τεχνίτες, εγώ είμαι αμπντάλης σ' αυτά.
![]() Αλλά με 1,40 μήκος, 55 ύψος και 8άρι τζάμι, εγώ θα έβαζα οπωσδήποτε και κάτω και πάνω. |
|
|||
|
|||
![]()
απο το μαγαζι που πηρα τα τζαμια, φτιαχνει κιολας ενυδρεια. και αυτος μου ειπε επειδη τα τζαμια ειναι ροντε να μην βαλω κοντρες πουθενα κ οτι δεν θα εχω προβλημα. εγω σκεφτηκα να βαλω κοντρες πανω-κατω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα στα ενυδρεία που κατασκευαζονται απο εμας, σχεδόν πάντα μπαίνουν κόντρες για ασφάλεια. Ίσως κρατησει για λίγο καιρό, αλλα μετά μαλλον θα έχεις πρόβλημα. Και γιατί να έχεις αφού μπορείς να το αποφύγεις; Επισης είναι πολύ μακρύ το ενυδρείο σου και θα προκαλούνται πιέσεις στο κεντρο του τζαμιου που ίσως αποδειχθουν μοιραίες.
Υ.Γ. Αν ο κορδιας κανει ενυδρεία, ζήτω που καήκαμε. Εδω για το 30αρι μου έβγαλε στραβά τζαμια... |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχα οχι δεν τα πηρα απο αυτον,απο αλλον τα πηρα. οσο για σιλικονι π με ειχες ρωτησει μαυρη δεν βρηκα κ πηρα απο τα πρακτικερ μια ειδικη για ενυδρεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτες τις διαστασεις, και 8αρι τζαμι, μη σου πω και 2πλες κοντρες...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη Ενυδρειου. | Baggelis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-10 08:48 |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
κατασκευη ενυδρειου! | gramm.n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-10 18:56 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |
κατασκευη ενυδρειου | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-09-05 16:53 |