|
||||
|
||||
![]() Και δεν του φαινότανε από τις φώτο!Μια χαρά είσαι!
|
||||
|
||||
![]()
πιο ξεψαρωμενα ψαρια δε γινεται. μετα την προσαρμογη στο ενυδρειο μου εγινε ενα ζευγαρωμα μπροστα στα ματια μου σε νεο ενυδρειο μετα τα πρωτα 20 λεπτα απο την εισοδο τους!!!
![]() αντε να δουμε και τα ψαρακια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ε μην βιαζεσαι κατσε να παρουν τα πανω τους
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστο μια χαρα φαινεται.
Μιας και τωρα που ξεθολωσε φαινεται καλυτερα η εικονα του,ισως χρειαστει να βαλουμε λιγες πετρες ακομα να σηκωσουμε κι αλλο λιγο την πλευρα σε υψος. Θα περασω να το δω παλι,να καμαρωσω και τα ψαρια. Φιλε να το χαιρεσαι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα εχουμε καποιες μικρές που μπορουμε να τις στριμωξουμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εεεεε
αυτες ειπες οτι ειναι δικες μου ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δε θα χρειαστει να στριμωξουμε.Απο κρυψωνες εχει πολλες,και διαφορων μεγεθων,απλα απο τις φωτο δεν μπορεις να καταλαβεις.
Ισως χρειαστει να προσθεσουμε κι αλλες λιγες πετρες,ωστε να ψηλωσουμε λιγο και να κανουμε πιο αποτομη την πλαγια,σαν γκρεμι |
|
||||
|
||||
![]()
παντως δεν κολυμπανε τόσο ψηλά ακόμα βέβαια
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατσε ντεεεεε
![]() Μια μερα ειναι μεσα τα ζωντανα.Δωσε τους λιγο χρονο να εξερευνησουν το νεο τους χωρο,και θα ανταμειφθεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
΄σημερα εχω ζευγαρωματα από 2 ζευγαρια μάλιστα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι που επεσαν πανω σε γιορτινες μερες
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπα;; αργησαν....
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εγω χαρικα γιατι εχω σωστες συνθηκες |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή Χρονιά με πολλούς απογόνους
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπαααα μπορει να ηταν ''πυρωμενα'' απο το καταστημα που τα πηρες
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Χρηστο.
Καλες γεννες ![]() ------------------------- Και καλη χρονια σε ολους παιδια ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dias : 01-01-11 στις 20:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι! Λίγες πέτρες ακόμα. Έχει αρκετό ύψος το ενυδρείο και θα δείξει ακόμα καλύτερα αν ψηλώσει το λοφάκι.
Καλη συνέχεια και καλές γέννες! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απαπα ... τι ph εχεις??
![]() ![]() Αντε σε λιγο και με φυτεμενο!!! ![]() ![]() ![]() Να σου ζησουν οι ψαρουκλες!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
8,4 ph
![]() θα βαλω μερικες πέτρες λυσσάξατε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και όταν είσαι έτοιμος, θέλουμε πλήρη παρουσίαση
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φυσικά θα κανω κατσε να περασει κανας μήνας να έρθουν τα ψάρια στα χρώματα τους κτλ και θα κανω παρουσίαση
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|