|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το φωτιστικό μονο, όχι ολο το καπάκι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι,δε βγαίνει μόνο το φωτιστικό,γιατί τα δύο καπάκια του Rio στηρίζονται πάνω στο κουτί του φωτιστικού.Να βρήκα μια εικόνα στο google εδώ.Στη φωτογραφία αυτή τα καπάκια είναι ανοιχτά.Αυτό το φωτιστικό θα έχει και το δικό σου.
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτώντας τα προφίλ στο λινκ του Κλεόβουλου είδα τα Pseudotropheus sp. "Acei" (Ngara). Πανέμορφα ψαράκια! Αυτά απ'οσο κατάλαβα μπαίνουν χαρεμάκι. Σωστά;
Στο προφίλ λέει οτι ο βιότοπος τους είναι αμμώδης με κλαδία. Δηλαδή; Δεν θελουν πέτρες πολλές κτλπ; Η αλήθεια είναι οτι σε ενα ενυδρείο που τα είχα δει, κινούνταν προς τα ψηλότερα σημεία του ενυδρείου και όχι τόσο προς τα κάτω, οπως αρκετα. ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoum : 27-11-10 στις 12:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σε ποιο προφιλ αναφερεσαι?? μπορεις να δωσεις λινκ?
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ενδιαφερον..για πειτε οι γνωστες..
σε νταμαροενυδρεια που υπαρχουν αυτα τα ψαρακια δηλαδη μπορουμε σε μια γωνια να βαλουμε λιγα ξυλα και να αναπαραστησουμε την οχθη της λιμνης ή την εκβολη καποιου ποταμου που επεσαν ξυλα?? και να τσιμπολογουν και καμια αλγη απο εκει?? μου δινεις ιδεες.....γιατι εχω και εγω τα ψαρακια αυτα!!
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα πάρω κανα δυο μοπάνι, θα τα αφήσω να μουλιάσουν, να βγάλουν το χρώμα τους, και θα τα κρεμάσω ανάποδα για να αναπαριστούν κλαδιά και ρίζες στα δεξια. Θα κανώ και ένα μεσαίο λόφο απο πέτρες στην αλλη γωνία που θα αρχίζει απο ψηλά κ θα φτάνει μέχρι την μέση του ενυδρειου περίπου.
|
|
||||
|
||||
![]()
ειχαμε τα φυτεμενα νταμαρια....τωρα θα εχουμε και τα ξυλινα νταμαρια αραγε??
για πειτε καμια γνωμη οι αφρικανογνωστες.... ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφρικανοσχέδια | Crazy_Beaver | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 66 | 02-01-11 10:25 |
Σχέδια για καπάκι ενυδρείου DIY | KIRKMAN | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 27-04-10 15:53 |
Σχέδια για νέο ενυδρείο. | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 19-11-06 23:19 |
Σχέδια κατασκευής για θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-09-04 13:02 |