|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εγω ετσι το εκανα φιλε μου και ειμαι ευχαριστημενος.δοκιμασε αναλογιες...
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια εγω για ριο 180 αρκετα φυτεμενο εχω δοχειο απο καφε εσπρεσο
μεταλικο περιπου 8 με 9 λιτρα περιεχομενο.Αναλογιες 2κιλα ζαχαρη και 2 κοφτες κουταλιες μαγια.Δουλευει αψογα και με κεραμικο διαχυτηρα γιατι εχει μεγαλητερη πιεση επειδη ειναι μεταλικο το δοχειο. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σε μπιτονακι απο αποσταγμενο νερο (αυτο που πουλάνε στα σουπερ παρκετ) έχει δοκιμασει κανενας? είναι 4 λιτρα. Με χοντρα τοιχώματα αρα είναι ασφαλες. Δεν θα κραταει περισσότερο?
|
|
||||
|
||||
![]()
σε τετοιο το εχω.τωρα ποσο θα κρατησει θα σου πω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως ρε παιδια δεν ξερω αν ειναι η τρελα μου για το ενυδρειο κ μου φαινεται αλλα εστω κ με μια μερα με co2 σαν να βλεπω μια μικρη διαφορα προς το καλυτερο!φανταζομαι τι θα δω σε λιγες μερες!!!Σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ σας για την πολυτιμη βοηθεια για την εξελιξη του ενυδρειου μου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχα!!!!περιμενω με το ψαλιδι στα χερια!!!
|
||||
|
||||
![]()
παντος εαν βαλεις μπουκαλα θα δεις τεραστια διαφορα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι απο καφετερια και ειναι 3κιλη συσκευασια.
Τωρα ποσο κρατα ειδη ειναι ενα μηνα χωρις να ελλατωθει! |
|
||||
|
||||
![]()
η αναλογια ζαχαρης μαγιας ειναι καθαρα δικο σου θεμα.... αν βαλεις πολυ μαγια 8α γινει πιο δυνατο και 8α κρατησει λιγοτερο καιρο αλλιως το αντιθετο........ εμενα μου κρατα απο 20 μερες μεχρι και μηνα..... αναλογα τι φυτα εχεις και τι απαιτησεις εχεις φτιαχνεις οτι σε βολευει..... δεν υπαρχουν <<κανονες>>
|
||||
|
||||
![]()
Το ειχα σκεφτει κ ημουν στο τσακ αλλα δεν νομιζω για τα 140λ να με συμφερε να μπλεξω με μπουκαλες.μη λεω βεβαια κ μεγαλες κουβεντες αλλα για τα φυτα που εχω(τα αναφερω πιο πανω)πιστευω οτι diy με υπερκαλυπτουν!αν ειχα μεγαλυτερα λιτρα σιγουρα θα ξεκιναγα με μπουκαλα!
------------------------- Σκεφτομαι μηπως προσθεσω κ τεταρτη λαμπα κ φτασω στα 0,4w/l απο 0,3 αλλα δεν νομιζω κ απο την αλλη ναχει μεγαλη διαφορα!υπενθυμιζω οτι φοραω 3 των 15w 1:gro lux,1:tropical sun της sera κ 1 ![]()
ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnbaz : 14-11-10 στις 23:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|