|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Περιμένουμε με αγωνία και λεπτομερέστατες φώτο. Ξέρεις εσύ Μάκη,,,
μια με τον τζαμά, ο τζαμάς να ξεπροβάλει από την πόρτα... ο τζαμάς να ρουφάει τον φραπέ του κ.λ.π ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ο τζαμάς ξέχασε τα τζάμια και το project μαράθηκε....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με προλαβες. Αυτα θα εγραφα και εγω, παροτι εγω ειμαι "υποστηρικτης" των ενυδρειων με βαση τα ψαρια και οχι τα φυτα οπως εσυ (αν δεν κανω λαθος) Και για τα ψαρια ειναι καλυτερα να μη μπαινουν σε τετοια ενυδρεια, που θα γινουν πιθανως "πειραματισμοι" και "υπερβολες". Ενυδρειο σαν λεξη σημαινει γενικοτερα "μεσα στο νερο". Το τι θα ειναι μεσα στο νερο, δεν πας περιοριζει για να αποκλεισουμε την ονομασια απο ενα ενυδρειο μονο με φυτα.
|
||||
|
||||
![]()
ακομη περιμενουμε...
|
||||
|
||||
![]()
Περιμένεται λίγο να κάνουν οι άλγες τον κύκλο τους .....
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() δεν υπάρχει!!!!!!!!!!!! πρώτη φορά βλέπω μποστανο-reef ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...και θα περιμένετε καμιά 10αριά χρόνια ακόμα χε χε χε
φωτό από τις μανγκρόβιες μου έβαλα στο θέμα του paludarium του Κώστα (του τερατολάγνου). τώρα του χρόνου πάλι που θα έχουν μεγαλώσει άλλα 10 εκατοστά ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μ' αρέσουν τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από Αλλού Το Περιμένεις και Από Αλλού Σου Έρχεται... 1η Γέννα | Jeepas | Δίσκοι | 25 | 14-01-10 11:18 |
Έρχεται το καλοκαίριιιιιιιιιιιι :(:( | flying_guardian | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 67 | 14-05-08 21:00 |
Διοξειδιο που δεν καταδέχεται να διαρρεύσει... | Celda | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 28-03-06 17:35 |