|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλυτερα να αποφυγεις τον σιδηρο εκεινη τη μερα ή να τον χορηγησεις νωριτερα και μετα απο 3-4 ωρες να ριξεις το excel (ο σιδηρος σε κανονικη δοσολογια,απορροφαται απο τα φυτα μεσα σε 2 ωρες περιπου).
Το διοξειδιο παραλληλα. Δεν χρειαζεται να το κλεισεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μισες δοσεις για τα λιτρα με βαση το chart της seachem. Την πρωτη εβαλα και potassium (μιση δοση) Εκανα διάλυση των υγρων σε δοχειακι με νερο απο ενυδρειο και το εριξα πολυ αργα. Τη στιγμη της χορηγησης μια δυο γαριδες εκαναν ενα σαλτο αλλα τιποτα παραπανω και δεν βλεπω να εχω χασει ακομα καμια. Μεθαυριο (γιατι αυριο εχει αλλγη νερου και δεν βαζω λιπασμα) θα δοκιμασω να ριξω το σιδηρο 4 ωρες πριν αναψουν τα φωτα και ριξω το excel.
|
||||
|
||||
![]()
potassium και σιδηρος παει τζαμπα ο σιδηρος πρεπει να βαζεις πρωτα τον σιδηρο μετα απο μερικες ωρες το ποτασιουμ
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν το γνωριζα αυτο Ραβεν ευχαριστω για το τιπ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Δεδομενο οτι κανω καθε τεταρτη και κυριακη αλλαγη με φωτοπεριοδο 16.30 - 23.30 και προσθετω excel, flourish, potassium και iron. Ξεκιναω με τις προτασεις σας για το ωρολογιο 16.00 excel 18.00 iron 20.00 potassium ???? flourish Και εβδομαδιαιο?? Τωρα εχω: Κ αλλαγη Δ flourish, excel, iron Τ excel, iron, potassium Τ αλλαγη Π flourish, excel, iron Π excel, iron, potassium Σ excel, iron ΥΓ συγνωμη για την παρενθεση στο τοπικ. Αν θελετε καντε αποκοπη το ποστ μου σε νεο θεμα.
|
|||
|
|||
![]()
Πρέπει να έχει δίκιο ο kingrim, κάλιο (ποτάσιουμ) και σίδηρος δεν πρέπει να μπαίνουν ταυτόχρονα, αλλά με κάποιες ώρες διαφορά.
Κι εγώ αυτό κάνω, τα ρίχνω διαφορετικές μέρες, γιατί φοβάμαι ότι το κάλιο δεν αφήνει τον σίδηρο ν' απορροφηθεί. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
καπου διαβαζα κι εγω για δεσμευση του σιδηρου και νομιζω συγκεκριμενα απο φωσφορικες ενωσεις....αν προκειται για μυθο δε ξερω παντως κι εγω τηρουσα NPK τη μια μερα...Fe και Trace την αλλη...
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ποσο οξυζενε βαζουμε???
|
|
||||
|
||||
![]()
Με συριγγα ριχνε από 10ml κάθε φορά, πανω στις τούφες, παντα οταν ειναι μακρυα τα ψάρια και ολα τα ζωντανα γενικα, και μακρυα απο το φιλτρο
Δες κι αυτο Εγω θα εβγαζα τα ξυλα και θα τα καθαριζα με διαλυμα 1/19 πρασινη χλωρινη/νερο οπως εκανα εδω σε ξυλο και φυτο. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28559
|
||||
|
||||
![]()
οχι ρε γμτ πριν λιγο εβαλα 10μλ και δεν εκλεισα το φιλτρο
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν προτεινα να το κλεισεις, απλα ειπα ειναι καλυτερα να μην το ριξεις διπλα στο φιλτρο και παει απευθειας πριιν διαλυθει στο ενυδρειο.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μηχανη με το πολυ 400 €? | Mary-z | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 14 | 18-12-07 18:59 |
Πολυ Ενδιαφερον... | ob-la-di | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-04-07 00:28 |
Πολυ Σκαψιμο Ρε Παιδια | pchrisovergis | Malawi | 1 | 12-01-06 07:33 |