|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας.
Είμαι νέος στην παρέα. Μετά από πολύ μελέτη είπα να στήσω και γω το δικό μου malawi ![]() Ξεκίνησα λοιπόν το στήσιμο βάζοντας DOW και με την βοήθεια (ντεκόρ) της γυναίκας έστησα τις πέτρες (μερικές της κόλλησα με σιλικόνη). Περιμένω σχόλια..... Αύριο θα μπει η άμμος που μαζεύτηκε απο την θάλασσα ( μετα απο πολυ καλο πλυσιμο). |
|
||||
|
||||
![]()
Προτείνω να μπουν κι άλλλες πέτρες για να δώσουν περισσότερο ύψος στο κτίσμα.Θα μπει και η άμμος που θα καλύψει μεγάλο μέρος από τις πέτρες και θα δείχνει κενός ο χώρος από πάνω.Επιπλέον,οι περισσότερες πέτρες θα δημιουργήσουν περισσότερες κρυψώνες που είναι σημαντικές,ειδικά σε αυτά τα λίτρα.Ποιό ψάρι θα μπει?
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τα σχόλια.
Όντως θέλει συμπλήρωμα απο πέτρες απλα φοβάμαι λιγο τα ύψη ![]() Σκέφτομαι για 2 χαρεμάκια labido + maingano. |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο?
|
||||
|
||||
![]()
270 μεικτά (110x45x55)
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα γίνει κουκλί!¶ντε,περιμένω φωτογραφίες.
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, περισσότερες πέτρες.
Έχω ακριβώς το ίδιο ενυδρείο και μέχρι πριν λίγες μέρες φιλοξενούσα κιχλίδες malawi (labido + maingano) και είχα πέτρες μέχρι πολύ ψηλά. Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις γι'αυτά τα ψαράκια μαζί με το "¨σκληρό" νερό. Τέλος, αν έχεις την οικονομική δυνατότητα, πάρε ένα εξωτερικό φίλτρο γιατί το εσωτερικό που έχει (bluwave) πιάνει πολύ χώρο. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους.
Από χθες το βράδυ άρχισε το στρώσιμο (δυστυχώς άλλες πέτρες δεν μπήκανε. Απ ότι μέτρησα έχει γύρο στις 12 σπηλιές. Πάμε σιγά σιγά ) Λοιπόν έβγαλα όλα τα σφουγγάρια τα έπλυνα και μετά έβαλα και το βιολογικό υλικό. ¶ρα αυτή τη στιγμή μέσα το φίλτρο έχει τα εξής : 1 2 3 4 5 Στο μέλλον λέω να βάλω siporax στη θέση του 3. Μετά τοποθέτησα 2 χαπάκια έριξα 2 ταμπλέτες βυθού (φαγητό) πηγα την θερμοκρασια 32 βαθμους και με κλειστα φωτα θα περιμένω 30 μερούλες για να ξεκινήσω τα test. Λογικά δεν μπορώ να βάλω ακόμα φυτά αφού τα φώτα θα είναι κλειστά Περιμένω σχόλια. Υ.Γ ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να πάρω ένα εξωτερικό φίλτρο. |
|
||||
|
||||
![]()
νααααττοοο και το εξωτερικοοο, ελπιζω μεχρι το καλοκαιρι να εισαι σπιτι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εχω βαλει κλαδεματα να σου στειλω!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Τα φυτα μπορω να τα βαλω τωρα η πρεπει να περιμενω να στρωθει πρωτα (επειδη εχω και το φως κλειστο) ;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
σημερα σου εφτιαξα αυτες τις σπηλιες να σου στειλω. πιστευω πως αν κολλησεις πανω αμμο απο το βυθο σου θα ειναι φοβερες
|
|
|||
|
|||
![]()
Νεα μέτρηση
ΝΗ3= 0 Νο2= 0 Νο3= 5 με 10 |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα ρίχνε λίγη τροφή κάθε μέρα (μέχρι να έρθουν τα ψάρια) για να έχουν τροφή τα βακτήρια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά πάω για fluval 405 η EHEIM professionel 3 2071 στα ίδια λεφτά η να κάνω την υπέρβαση και να πάρω το EHEIM professionel 3 2075 αλλα 60ευρω παραπάνω?????
|
|
||||
|
||||
![]()
το μεγαλύτερο σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα χρήσιμο.
(σε ένα δικό μου με 220 λίτρα μικτά έχω 1χeheim 2073+1xeheim 2215+1 κυκλοφορητή 1200 λ/ω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.
Λοιπόν τα νέα έχουν ως εξής Τη Κυριακή που μας πέρασε μου φέρανε από Αθήνα από ΙΚΕΑ 5 φυτά τα οποία πρέπει να είναι (είναι);; ![]() eratopteris cornuta Cabomba caroliniana Hygrophila polysperma Alternanthera reineckii "roseafolia" (Pink) Alternanthera reineckii ''lilacina'' ('Purple') Ανουμπια και Βαλισνέρια ΑΚΟΜΑ Σήμερα μου ήρθαν τα τεστ της api και έχω τις παρακάτω μετρήσεις (2μισι βδομάδες τρέχει) pH:8.2 Γενική σκληρότητα (GH):- Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):- Αμμωνία (ΝΗ4):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Θερμοκρασία: 25 Τι κάνω τώρα; Είμαι έτοιμος να βάλω ψάρια;; (αν τα παραγγείλω θα κάνουν πάνω από βδομάδα για να τα έχω στα χέρια μου) Πήρα και τα παρακάτω φαγητά. Χρειάζομαι και άλλη ποικιλία;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα φυτά θα σου πουν οι "φύτουλες" (μάλλον αυτά θα γίνουν σαλάτα για τα ψαράκια
![]() Οι τροφές είναι οκ! Οι μετρήσεις σου δείχνουν ότι έστρωσε(αν και περίμενα περισσότερα νιτρικά)οπότε παράγγειλε τα ψάρια (τι αποφάσισες να βάλεις?)και όταν έρθουν κάνεις μια αλλαγή νερού και τα βάζεις (ξανακάνε και μετρήσεις για να είσαι σίγουρος). |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα
1 χαρεμι LABIDO και 1 χαρεμι maingano OR demasoni ????? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία ψαράκια και τα δύο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν τα λυπασε τα καημενα τα labido.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα στη συνύπαρξη labido-demasoni. Μπορεί τα δεύτερα να είναι πιο "ζωηρά"
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ Cayman 80 | ababapanos | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 0 | 04-03-09 22:20 |
μετακομηση απο cayman 80 σε cayman 110 | Τσιακιτζης Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-01-09 14:30 |
Προσθήκη t8 σε Cayman 80! | paco | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 24-10-08 20:57 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ CAYMAN 110 | sidirchris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 04-09-08 18:37 |
ενυδρεια cayman | dracula7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-03-08 22:49 |