|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορουσαι ανετα να ηταν και σε μια πινακοθικη! ..εκπλικτικη δουλεια!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ ομορφο Πάνο.....!
Μου κανει εντύπωση το ποσο καθαρά ειναι τα τζάμια..... Καθε ποτε καθαριζεις ?? |
|
||||
|
||||
![]()
οχι συχνα....και δεν ειναι καθαρα ιδιαιτερα...εχουν λιγη green spot αλλα βαριομουν σημερα να καθαριζω...
![]() προφανως κανει δουλεια και το extra clear μπροστινο τζαμι που προς εκπληξη μου τοτοθετησαν τα παιδια (νεοκλης-βασιλακης)!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι..αυτο ο νεοκλης το κανει για τον ιδιο...αλλα και σε μενα εβαλε με τον βασιλη την ιδια μαεστρια!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ααα οκ..
![]() ![]() ρωτησα γιατι ειναι ιδια σε λιτρα και το extra clear τζαμι ειπες οτι το εφταξε ο Νεοκλης και ο Βασιλης και μπερδευτικα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμένο ενυδρείο φτιάχτηκε από την αρχή με πολυ μεγάλη προσοχή.
Και νομίζω οτι το μεράκι του Πάνου σε συνδυασμό με το δικό μας, δημιούργησε ένα πολύ όμορφο ενυδρείο που στο προσεχές μέλλον τελικά θα δώσει ενα εξαιρετικό αποτέλεσμα, χάρη και στις γνώσεις του Πάνου πανω στα ενυδρεία φυσικά!! Συγχαρητήρια Πάνο!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε περιμενω Νεοκλη..και σενα Βασιλη....να ειστε καλα για την υπεροχη δουλεια που κανατε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλως εχοντων των πραγματων εχουμε προγραμματισμενη μια επισκεψη μεσα στον οκτωβριο να θαυμασουμε την εξελιξη
Το υποσχεθηκαμε και στον αχρηστο τον alex που δε μπορει να κανονισει ουτε μια δουλεια ! ![]() Κοιταξτε να μας βγαλατε και ενα προγραμματακι με ουζακατασταση και τα συναφη ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Α οκ δεν λες για εμενα εγω ειμαι alexx με 2 x............................ Πανο εχουμε και αλλον alex;Nα τον γνωρισουμε ρε φιλε κανονισε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμα ειναι.
|
||||
|
||||
![]()
μιας και ο υφαλος μετατραπηκε σε fish only ενυδρειο....η εξελιξη του θα παρακολουθειτε πλεον εδω.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread....680#post581680
|
||||
|
||||
![]()
μας εκαψες πανο!! τι ομορφιες ειναι αυτες;!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πότε το άλλαξες και δεν σε πήρα χαμπάρι?? ¶ψογο ήταν και οι φωτό του Νίκου εκληκτικές. Ο μανδαρίνος υπάρχει ακόμη??
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι υπαρχει ο μανδαρινος.
![]() πως βρε δε με πηρες χαμπαρι?? τα κοραλια που εδινα στις αγγελιες και τα ηθελες?? γιατι νομιζεις οτι φευγανε??
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κανα 2 ρικορντεες και τιποτα μανιταρακια...γιατι δε μπορεσα να τις ξεκολλησω...ουτε το βραχο ηθελα να δωσω...αλλα βλεπω οτι και τα ψαρια δε τα χτυπανε κι ετσι θα μεινουν. μονο κατι μπλε μανιταρια η πεταλουδα τα περιποιηθηκε....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο το reef σου πανο.Κριμα που δεν ηρθα απο εκει να το δω και απο κοντα!
|
||||
|
||||
![]()
τελειο!
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
atoll | kostas82 | Reef | 535 | 04-12-17 15:02 |
Υφαλοσ Στη Jeddah | profitia | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 15-06-06 22:03 |
Διαδυκτιακα περιοδικα για θαλλασινα ενυδρεια τροπικου υφαλου | Discos | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 09-05-05 15:24 |
Το ενυδρειο μου πλεον ειναι φυτεμενο και αρχισαν οι αποριες! | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-09-03 23:24 |