|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει χρησιμοποιησει κανεις το phosguard?
------------------------- καποιος... ------------------------- Η καποιο αλλο υλικο φιλτρανσης? ------------------------- καποιος να μου πει την γνωμη του? ------------------------- Ας μου πει καποιος τι πρεπει να κανω γιατι πρεπει να κανω παραγγελια αν χρειστει και για να ερθει με courier θα κανει δυο μερες και μεχρι τοτε θα εχουν γινει χειροτερα τα πραγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIASKR : 16-09-10 στις 11:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού βιάζεσαι (και δεν απαντάει άλλος), στη θέση σου δε θα έδινα λεφτά για phosguard, αλλά θα ακολουθούσα την απλούστερη μέθοδο που σου είπα παραπάνω, με τα χωριστά (και φτηνά) λιπάσματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Tο νερο ειναι ετοιμο αυριο θα κανω αλαγη 50λιτρα.Τι θα κανω ομως με τα φωσφορικα?Μια γνωμη καποιος να πει κατι?
|
||||
|
||||
![]()
ο αντιφωσφορος κανει ακριβως αυτο..δεσμευει τα φωσφορικα.
δεν εχω χρησιμοποιησει τον συγκεκριμενο αλλα αποσο ξερω ειναι αλουμινιου δηλαδη γρηγορης απορροφησης. υπαρχει και σιδηρου για πιο αργη-σταδιακη απορροφηση φωσφορικων αλατων. διαβασε και αυτο http://www.seachem.com/Products/prod...PhosGuard.html
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα εκανα οτι λεει ο aquaman
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλησπερα σε ολους!Μετα απο την αλαγη νερου τα PO4=2 τωρα περιμενω το seachem phosguard για να μπορεσω να κατεβασω κι΄αλλο τα PO4.Θελω να προσθεσω ακομη μια λαμπα στο ενυδρειο μου τι να βαλω?
|
||||
|
||||
![]()
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΣΦΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ PO2=2.ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειτε...
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ευχαριστω......
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!Επειδη δεν ειχαν το seachem phosguard μου στελνουν το korallen-zucht biophos 3 θα κανω δουλεια με αυτο?Μου ειπαν οτι κανει και για θαλλασινο κ για γλυκο νερο.
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα!Μετα απο τοσο καιρο μπορεσα να φτασω τα φωσφορικα στο 0,5.Τωρα το μονο που μενει ειναι να τα κρατησω εκει!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με αλγη | Γιαννης Μ5 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 28-08-10 16:21 |
Προβλημα με αλγη | frankgr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 20-05-10 12:40 |
Προβλημα με αλγη | Giannhs21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 09-02-10 12:01 |
Προβλημα με αλγη | golf4470 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 01-08-08 20:47 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΓΗ SOS | cobalt | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-07-08 00:55 |