|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ζηλέβω γμτ !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου ενα μπραβο ειναι λιγο.
Πιστευω οτι το αποτελεσμα ειναι πραγματικα τρομερο και πολυ φυσικο. Ενα μεγαλο μπραβο απο μενα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχο Δημητρη!!! μπραβο!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ωραιο αποτελεσμα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Δημητρη,πολυ ωραιο!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο φιλε πολυ καλο.
Ευτυχισμενα ψαρια σε πανεμορφο βιοτοπικο ενυδρειο. Ο 183 που εστειλα? ΟΚ? Η δικια σου βγηκε δικος σου τελικα ![]() Μεγαλωσε αρκετα ![]() Μια χαρα τα παει παντως με τον αλλο αρσενικο μου. Εχουν χωρισει τα τσανακια τους και ολα καλα. Αντε να δουμε τωρα τι θα κανω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ παιδια.
Μακαρι να μου κρατουσαν κ τα πιστια κ θα ηταν πολυ καλυτερο... ![]() Παράθεση:
Σοβαρα μιλας οτι ειναι αρσενικο?Μα τοσο καιρο δεν ειχε δειξει κανενα τετοιο σημαδι.... ![]() ![]() Πηρε μποι??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πηρε 1/2 του μηκους του πανω και παχυνε στο διπλο παχος ------------------------- Μπορει και παραπανω τωρα που βλεπω τη φωτο οταν το εβαλα στο ενυδρειο. Τωρα ειναι λιγο πιο μικρο (2εκ) απο το μεγαλο http://i225.photobucket.com/albums/d...0040edited.jpg ΥΓ Μιλαμε για ιδιας γενιας ψαρια, για να δουμε και το ρολο παιζει το μεγεθος του ενυδρειου στην αναπτυξη
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 11-04-11 στις 02:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() H pistia sinithws thelei anoixto enydreio gt h pollh ygrasia tin peirazei.... Logika gi'auto den sou pianei.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Υ.Γ. γκρικλις ααααα.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για την ροή εγώ πρωτη φορα το ακουω. Αν και τώρα που το σκεφτομαι, απ'οτι εχω δει σε καποια ντοκυμαντερ, η ροη εκει που είναι οι πιστιες, (και μιλαμε για τεραστια φυτα οχι αυτα τα νουφαράκια που έχουμε εμεις) ήταν πολύ μικρη. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=51660 ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε εμένα πάντως, στο ενυδρείο με τους άγριους δίσκους, η πίστια μεγαλώνει εξαιρετικά, έχει πιάσει όλη την επιφάνεια, έχω δώσει μερικές φορές σε φίλους που θέλουν, και το ενυδρείο είναι και πάλι σχεδόν γεμάτο..............
Το ενυδρείο είναι κλειστού τύπου, και έχει και μια χαρά ροή και ανατάραξη......... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (μονο να μην ειναι σκετο ΑΟ και ψηλα η θερμοκρασια του)
|
||||
|
||||
![]()
Η θερμοκρασία του είναι στους 29 βαθμούς, και όχι...... δεν είναι από όσμωση το νερό........
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εχει???
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω 'κακακια' θελει να πει ο delta66
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ας μας πει ο ιδιοκτητης που κανει και τις μετρησεις
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν εννοειται νιτρικα τοτε θα μεγαλωναν κ εμενα μια χαρα τα πιστια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mηπως μετρησες και PO4?
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το ενυδρειο σου φιλε, αν και μικρο !!!
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο! ετσι οπως εβαλες τωρα τις ριζες ειναι πιο φυσικο
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο!
|
||||
|
||||
![]()
απαιχτο φιλε μου.κατι τετοιο θελω να κανω δεν ξερω βεβαια κατα ποσο μπορω σε 62cm μηκος που ειναι το ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ.Δυστυχώς μόλις το ξεστησα.Παω για αλλαγή setup.
Φυσικά κ μπορεις να το κανείς αρκεί να βρεις τα κατάλληλα ξύλα. Λίγο ψάξιμο θέλει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο
|
|
||||
|
||||
![]()
τα φυλλα και τα ξυλα φανταζομαι απο Pet shop τα βρηκες ε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ξύλα ναι.
Τα φύλλα απο το ebay. |
|
|||
|
|||
![]()
Tα παφερακια τι τρωνε?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 750λτ Ν. Αμερικης | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 36 | 29-08-10 14:24 |
panos-alex/polis Νοτιου Αμερικης 400 | Πάνος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 69 | 14-04-09 20:54 |
Κιχλιδες κ. Αμερικης | theodwros | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 11 | 21-05-08 17:50 |
η αβυσσος του αμαζονιου | fishme1 | Ιστοσελίδες στο Internet | 7 | 27-01-08 23:22 |
λιτρα για ενυδρειο αμαζονιου | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 09-05-07 20:16 |