|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ανεμιστηρακιαααααααααα.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπουκαλι με παγο δεν νομιζω οτι ειναι σωστη λυση.οσα ψαρια τυχει να περασουν απο εκεινο το σημειο, η πολυ χαμηλη τοπικη θερμοκρασια θα τους προκαλεσει σοκ οσο να ναι! εγω πηρα ανεμιστηρακι απο petshop με μανταλακι.το στερεωσα στο τζαμι να φυσαει εκει που κανει αναταραξη το φιλτρο και επεσε 4 βαθμους.ολα αυτα βεβαια με το καπακι ανοιχτο,εχω και εγω γκαπακια και δεν εχω ακουσει να πηδηξει κανενα εξω απ το νερο...οποτε εισαι οκ.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω βαζω παγο χρονια τωρα στο ενυδρειο μου χωρις κανενα προβλημα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ με τον πάγο δεν είχα ποτέ πρόβλημα, με τα ανεμιστηράκια όμως ησύχασα κι επιτέλους μου μένει πάγος για το ποτό μου.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω πηρα εχθες ανεμιστηρακι με μανταλακι και η θερμοκρασια εχει κατεβει 4 βαθμους(απο 31 εχει παει 27!!)οποτε το προτεινω ανεπιφυλακτα!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
για πες την λυση με τον παγο...γιατι ολα καλα με τα ανεμιστηρακια αλλα υπαρχει πολυ μεγαλη εξατμιση νερου..και οταν φυγω διακοπες θα εχω προβλημα
|
||||
|
||||
![]()
εγω παλι θελω να ρωτησω..με ποια κριτηρια θα βαλλουμε τα ανεμηστηρακια στο χρονοδιακοπτη ετσι ωστε να ξερουμε ποση ωρα θα πρεπει να τα εχουμε ανοικτα.?? ή μηπως εχουμε ανεμηστηρια και θερμοστατη ολη μερα ετσι ωστε να αυξομειωνεται η θερμοκρασια
|
|
||||
|
||||
![]()
εξαρταται απο τη θερμοκρασια που θελεις στο ενυδρειο, ποσο δυνατο ειναι το ανεμιστηρακι, τι λιτρα εχεις κτλ..
|
|||
|
|||
![]()
Η "λύση" με τον πάγο είναι απλή: κάθεσαι πάνω από το ενυδρείο και μόλις ανέβει η θερμοκρασία ρίχνεις παγάκια ή κανένα μπουκάλι με νερό που
είχες προηγουμένως παγώσει στην κατάψυξη, ή καμια παγοκύστη από αυτές που χρησιμοποιούν τα φορητά ψυγειάκια για το κάμπιγκ. Αυτό ρίχνει τη θερμοκρασία για λίγο (ανάλογα την ποσότητα του πάγου) κι όταν ξανανέβει, απλά ξαναρίχνεις πάγο ή τα υπόλοιπα. Φυσικά δεν μπορεί να εφαρμοστεί όταν απουσιάζεις, ενώ η κατανάλωση πάγου προϋποθέτει ότι είσαι ιδιοκτήτης ψαροταβέρνας. ![]() Επίσης ενέχει τον κίνδυνο, κάθε φορά που πηγαίνεις στο ψυγείο για πάγο, να παίρνεις και μια μπύρα, πράγμα καταστροφικό για την σιλουέτα σου, ρώτα και τον panos1972 που προσπαθεί να πείσει την γυναίκα του ότι πάχυνε για να σώσει τα ψαράκια από την ζέστη. ![]() platy τα ανεμιστηράκια πρέπει ιδανικά να συνδυάζονται με ελεγκτή θερμοκρασίας (τύπου Eliwell ή αντίστοιχου κινέζικου για οικονομία). Για να τα συνδυάσεις με χρονοδιακόπτη, πρέπει να προηγηθεί ένα ολόκληρο 24ωρο πχ, που θα καθήσεις δίπλα στο ενυδρείο και θα καταγράφεις κάθε πόση ώρα πρέπει να τα ανάβεις και να τα σβήνεις για να κρατούν σταθερή θερμοκρασία κι έτσι να ρυθμίσεις τον χρονοδιακόπτη ανάλογα και με την προϋπόθεση ότι όταν τον δουλέψεις, η θερμοκρασία δεν θα είναι πολύ διαφορετική από της δοκιμής. |
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα...οποτε μεχρι του χρονου που θα σκασουν οι ελεκτες θα αφιερωσω 2,3 24ωρα...ευχαριστω bokosta
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() καθε φορα που ανοιγω καταψυξη καταναλωνω και ενα παγωτο..οποτε δε λεει!! ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με υψηλή θερμοκρασία | wcpaeb | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 28-05-09 20:13 |
πρόβλημα με θερμοκρασία | lag | Bettas | 7 | 22-03-08 18:03 |
Θερμοκρασία | snappys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 29-02-08 18:23 |
Θερμοκρασία | ramsys | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-06-07 16:20 |
Πρόβλημα με θερμοκρασία-SOS | Tkagem | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 09-08-06 18:31 |