|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
διαβασα και το υπομνημα για το diy co2 αλλα εχω μερικες αποριες...οι βαλβιδα αντεπιστροφης που μπορω να την βρω και πως την προσαπρμοζω και που?επισης θα χρειαστω σκαλα για να διαχεεται το co2?
εχω εξωτερικο φιλτρο eheim 2213..παρακαλω οι πιο εμπειροι να βοηθησουν γιατι τα φυτα μου θα το εκτιμησουν το ιδιο και εγω και πιο πολυ το πογνοστεμον που εχω και θελω επιτελουσ να παρει πανω του μετα απο 2 μηνες σχεδον που τρεχει το ενυδρειο...τιμες ολες κομπλε προσθετω λιγο seachem flourish once a week.. |
|
||||
|
||||
![]()
την βαλβιδα την παιρνεις απο το πετσοπ...τωρα την τοποθετεις.....σωληνακι βαλβιδα σωληνακι...η σκαλα κανει δουλεια αλλα μπορεις ή να το βαλλεις στην εξοδο του φιλτρου ή να παρεις το http://www.aqua-medic.de/freshwater/...ctor%20100.jpg ή να βαλλεις μια αεροπετρα στο τελος
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλά μια διόρθωση, στην είσοδο του φίλτρου σου ο σωλήνας από το Co2.
|
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη στ δικο μου φιλτρο πυ διαολο θα την βαλω?οταν λες εξοδο?σωλινακι λεπτο να φανταστω ετσι?συλικονουχο?η βαλβιδα ειναι ακριβη και σε τι ακριβως εξυπηρετει?
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=37797
------------------------- η βαλβιδα εχει γυρω στα 2 ευρω..το σωληνακι και τη βαλβιδα τα ζητας απο το πετ σοπ...(δεν ξερω να σου πω για το φιλτρο) αλλα η ανεπιστροφη βοηθαει στο να μην κατεβει το νερο του ενυδρειου στο μπουκαλι και το μιγμα στο ενυδρειο....΄λογω πιεσης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 25-05-10 στις 17:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και κατι ακομα . Η βαλβιδα γραφει επανω ιn και out με ενα βελακι που ''δειχνει'' φορα απο το in στο out .
Αρα εχουμε : μπουκαλι - σωληνακι στο in της βαλβιδας και απο την εξοδο out σωληνακι που παει στο φιλτρο η' στην σκαλα διαχυσης κτλ . |
|
|||
|
|||
![]()
TA PET CITY η καποια αλλη εταιρεια εχουν αυτην την βαλβιδα και την σκαλα να παω να τα παρω το συντομοτερο δυνατον?ευχαριστω παρα πολυ για την διαφωτηση παιδια σας ειμαι υποχρεος..πιστεθεται πως θα δω διαφορα στο ενυδρειο μου και τα φυτακια μου?
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω και αντεπιστροφη και σκαλα , αν θελεις περνα να στα δωσω για να μην τα πληρωνεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
εχει ιδεα κανεισ που μπορω να τα βρω τελικα?
|
|
||||
|
||||
![]()
κινγκριμ...συγκοινονουντα δοχεια...πολυ απλα ...ετσι δεν ειναι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συγγνώμη αλλά εμένα δε μου φαίνεται ότι έχεις εσύ δίκιο! Να πω το σκεπτικό μου και αν έχω άδικο με διορθώνεις. Έχουμε ένα σύστημα με μια μπουκάλα και ένα σωλήνα μέσα στο ενυδρείο και η μπουκάλα είναι κλειστή και η ένωση με το σωλήνα είναι απόλυτα κλειστή, αλλιώς θα χάνουμε διοξείδιο και δε θα δουλεύει το σύστημα. Οπότε αν είναι να τραβήξει νερό θα γεμίσει το μπουκάλι και τέλος, τίποτα δε θα τρέξει εκτός ενυδρείου. Το ζήτημα που μας απασχολεί είναι να μη γυρίσει το νερό του ενυδρείου μέσα στο μίγμα και πάρει ζάχαρη μέσα στο ενυδρείο (με άσχημα επακόλουθα). Για αυτό βάζουμε την αντεπίστροφη! Κάνω κάπου λάθος; |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα αν βαλεις αναποδα την αντεπιστροφη θα σκασει το μπουκαλι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|