|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πωωω ρε Βασιλη ειληκρινα υποκλινομαι στην πισινα σου!!!
Τα φιλτρα που θα τα εχεις σε αλλο χωρο?? Sump κλπ? Καλες βουτιες και μπραβο στον μαστορα που το φτιαξε!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ... νικος... ειπαμε?
το sump θα ειναι στο υπογειο. 3x1.5x1 με καθαρο υψος νερου 80cm.. μην γινει καμια στραβη και πλημμυρισουμε στο υπογειο:P με πεντε τμηματα και το τελευταιο θα ειναι κι αυτο στη μεση και θα ξαναγυρναει πισω στην αρχη του sump για δευτερο φιλτραρισμα... και επιστροφη στο ενυδρειο με 2x15αρες αντλιες. φουλ ροη δηλαδη!! τα flow accelerators θα μου την κοψουν την δυναμη της αντλιας? μπορω να το υπολογισω καπως? ξερει κανενας? σκεφτομαι για 4 στην καθε αντλια 1 1/2 ιντσας.. |
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη τα flow accellarators τα βάζουμε για να ενισχύσουμε την δύναμη της αντλίας.Δεν ξέρω όμως αν θα βρείς πουθενά 1 1/2 ίντσας, εγώ είχα βρεί μέχρι 3/4.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και 3/4 μπορω να τις κανω. δεν εχουν γινει ακομα στον πυργο οι τρυπες. θα βαλω ενα μεγαλουτσικο πυργο και σκεφτομαι εκει πανω να τις προσαρμοσω. μπορω να μαθω πως θα υπολογισω αναλογα με τα λιτρα που ανεβαζει η αντλια ποσες χρειαζονται για να μην μου μειωσει την δυναμη της...???
|
|
||||
|
||||
![]()
Δύσκολο αυτό Βασίλη!Δεν νομίζω πως μπορεί να γίνει τέτοιος υπολογισμός
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ta deltec τα skimmer τα γνωριζει κανεις? ειναι αξιοπιστα? μου προτεινουν αυτο http://www.theaquariumsolution.com/ap1006-skimmer
ειναι πιο οικονομικο απο το atb http://www.reefspecialty.com/Protein...duct_info.html που σκεφτομουν και για περισσοτερα λιτρα. γερμανικης προελευσης με αντιπροσωπεια και εδω στην αθηνα. χειροποιητης κατασκευης.. |
|
||||
|
||||
![]()
καλοριζικο φιλε ελπιζω το σημειο στο οποιο θα παταει να ειναι γερο γιατί αμα κουνηθει αυτό θα εχουμε τσουνά μι
καλοριζικο και παλι περιμενω πολλες φωτο να το καμαρψνουμε σταδιο σταδιο |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε βασιλη ενθουσιασμενος απο το δημιουργημα σου ανοιγω συχνα αυτο το θεμα περιμενωντας να δω καινουργιες φωτογραφιες απο το ενυδρειο σου καθως συνεχιζεις το στησιμο του..ελπιζω να ενθουσιαστω παλι συντομα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβω καλη δουλεια κανεις. συνεχισε ετσι.
πως προχωραει το εργο? |
|
||||
|
||||
![]()
Τι γίνεται, δουλεύει; Έχει κατοίκους; Φωτογραφίες θα δούμε ή θα ανεβούμε όλοι μαζί στα Μελίσσια να χαζε ψουμε;
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πο....πο και τρελαινομε με την γυναικα μου για κυνεζικο την επομενη που ανεβω αθηνα θα ερθω με την μια!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
χχχχχχχχχχχχχχχχ - greeklish
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 14-09-11 στις 20:06 |
|
||||
|
||||
![]()
καλη ευκολια ευχομαι και παρακληση να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες.
![]() ευελπιστουμε σε ευχαριστα νεα πρωτα-πρωτα για σενα.
|
|||
|
|||
![]()
χχχχχχχχχχχ - greeklish
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 06-03-11 στις 20:09 |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου φίλε και καλή τύχη στο εγχείρημα σου.
Κάποιες προτάσεις να κάνω κι εγώ. Για φωτισμό θα σου πρότεινα να πας σε καμπάνες reflectors Metal Hallide 400W με λαμπτήρες 20000Κ για να μη χρειάζεσαι ακτινικές. Η πρόταση μου είναι 3x LumenarcIII reflectors με 400W dimmable ballast. Δες εδώ για έτοιμα κιτ από Αγγλία. Για σκίμμερ σου προτείνω να επικοινωνήσεις με τον Anton της ATB στην Αυστρία για να σου κατασκευάσει custom μέγεθος με αυτόματο καθαρισμό. Πραγματικά δεν θα πιστέψεις πόσο πιο φτηνά θα σου έρθει από το να πάρεις 2 Deltec τα οποία θα σου καίνε και ένα κάρο ρεύμα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ειναι λογικες τιμες? | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 11-08-09 23:53 |
διαστασεις ενυδρειου | xrigeorgis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 29-07-08 13:47 |
Διαστασεις ενυδρειου | iliastra | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 28-02-08 12:21 |
διαστασεις ενυδρειου | alekrx8 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 12-12-06 12:10 |
διαστασεις ενυδρειου και DIY φιλτρο | tolis_1234 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 31-03-05 15:31 |