|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ισως ο georgarask να έχει δίκιο γιατι και εγώ όταν δεν έβλεπα τις τσερυ έγγυες δεν είχα πάρει τα CPD. Τα έβαλα πρόσφατα μαζι τους. Επίσης πρόσφατα γέννησαν τα ψαράκια (ακόμη δεν αναγνωρίζω άν οι γόνοι είναι των CPD ή των άλλων ρασμπόρας). Οι γόνοι είναι μαζεμένοι σε μια γωνιά με πολλές ρίζες από ανούμπιες, προστατευμένοι και δεν ξεθαρεύουν. Δεν έχω δει ακόμη να τρώγονται. Εχω όμως πικρή εμπερία απο χρυσόψαρα γιαυτό ρώτησα άν γίνεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ φιλε (pavlos t) πολυ ωραια ψαρακια ειναι και δεν τα εχω ξαναδει ευχαρηστω για την φωτο και τα υποληπα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε διακοσια λιτρα κατα μεσο ορο ποσα μπορω να βαλω ρε παιδια?...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πιστευω σε 200 λίτρα θα μπένανε ανετα καμία 35αρια..
οπως σου ειπα βρηκα σημερα στο πετ στην αγορα της Μυτιλήνης ειχε φερει cpd και πηρα και εγω 5 για το 45λιτρο μου ![]() πρεπει να εχουν μεινει ακομα 2-3 αν δεν τα πηραν σημερα.. ![]() παιδια τα cpd εχουν αυτο πορτοκαλι ας πουμε χρωμα.πηρα και ενα ιδιο αλλα σε πολυ πιο κοκκινη αποχρωση..τι διαφορα εχει?ειναι θυληκο? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ποια Θεσσαλονικη ρε μας δλιέβετε;
εχω γυρισει ολα τα μαγαζια και δεν ξερουν ουτε τι ειναι |
|
||||
|
||||
![]()
τα εντονως χρωματισμενα ειναι τα αρσενικα...
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη κυριαρχουν τα θυληκα και ειναι πιο λιγα τα αρσενικα σωστα?
γιατι αυτα που πηρα εγω ενα ειναι πολυ εντονα χρωματισμενο και αλλο ενα πιο ελαφρα.αρα αυτα παει να πει οτι αρσενικα.... σε ευχαριστω πανο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα ειναι ασφαλη τα γαριδακια ή γινονται μεζεδακι για τα cpd οταν συγκατοικουν?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από τόσο καιρό που τα έχω και τα 2, πρώτη φορά βλέπω γέννες πλέον στα γαριδάκια. Εδώ και ένα μήνα δεν έχω παρατηρήσει να εξαφανίζονται. Θα συνεχίσω την παρακολούθηση αλλά νομίζω ότι άν υπάρχει στο ενυδρείο μπολικη μος, τα πραγματα θα πάνε καλά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ένα κοινωνικό φυτεμένο 300L με μερικά Αγγελόψαρα να βάλω μερικά Galaxy Rasbora? η θα 'χω πρόβλημα? Neon και καρδινάλιοι ξέρω αποτελούν θηράματα των Angelfish με τα Rasboras? Είναι πανέμορφα τα άτιμα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι καρδιναλιοι και τα νεον ειναι λιγο μεγαλυτερα απο τα CPD..
Νομιζω οτι αυτο και μονο απαντα στο ερωτημα σου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Celestial Pearl Danio | Iann_is | ¶λλα ψάρια Ασίας | 11 | 27-02-08 16:06 |